תקשורת ומדיה
רוני מאנה נגד נתניהו: "נועה לא רשומה בירושה, שיתבע אותי דיבה"
אחרי הפרסום על בקשת לשכת ראש הממשלה והתשובות בפודקאסט, המקורב לשעבר חושף פרטים מעברו ומאשים את נתניהו בהסתרת מערכת היחסים האמיתית עם משפחתו. כל הפרטים
ראש הממשלה בנימין נתניהו התארח בפודאקסט "הכל פתוח" בהגשת אבי שושן, וסיפר על הקשר המיוחד שלו עם בתו נועה מנישואיו הקודמים. כידוע, נתניהו נישאה למרים וייסמן בשנת 1972 ולשניים נולדה בת.
נועה, בתו של ראש הממשלה, החליטה לבצע שינוי מהותי בחייה ולחזור בתשובה. נתניהו נישאה לדניאל רוט, איש עסקים וחסיד ברסלב והיא מתגוררת בשכונת מאה שערים בירושלים. מבתו נועה, יש לנתניהו חמישה נכדים.
במהלך הריאיון, סיפר נתניהו כי הוא נוהג לשוחח עם בתו מפעם לפעם, והוא אף פגש את נכדיו. על הדיווחים לפיהם קיימת התרחקות או נתק בינו לבין בתו, אמר ראש הממשלה: "אני לא יכול להיות אחראי לכל השקרים שמטיפים נגדי. זו תעשייה של שקרים".
אחרי הפרסום בוואלה על בקשת לשכת ראש הממשלה להסיר את השאלה לנתניהו על בתו החרדית – אבי שושן מפרסם את הפרק המלא, כולל השאלה. pic.twitter.com/T0l9tLieHS
— אבי סולומון (@avisol2025) July 22, 2026
איש העסקים רוני מאנה, ממבקריו החריפים של נתניהו, התייחס ליחסיו של ראש הממשלה עם בתו נועה. בפוסט שפרסם בחשבון ה-X, מאנה הציג קטע צפייה בו נשאל נתניהו על בתו נועה וכתב: "תקשיבו לתשובות שלו. הוא דיבר איתה לפני כמה שבועות, הוא רואה אותה לפעמים בחגים. הנה אני אומר לכם, שיתבע אותי דיבה, הוא לא רואה ומדבר איתה. הוא לא ראה מעולם את הנכדים שלו. הוא סידר לה בקומבינה מישהו מהחברים שלו, ללא ידיעת שרה, לקנות דירה. יש לו איסור גורף לדבר איתה או עם הנכדים".

(צילום: RoniMana@)
עוד ב-
מאנה, שבעבר נחשב לאחד ממקורביהם של בני הזוג נתניהו, הפנה את תשומת לב הגולשים לשפת הגוף של ראש הממשלה בנימין נתניהו, לאחר שנשאל על בתו. "שימו לב אליו איך הוא רועד בתשובות שלו ומגמגם. כשאנחנו היינו בקשר, הוא היה פוגש את נועה אצל אבא שלו ברחוב הפורצים. היינו כותבים ביומן ישראל כץ או חיים כץ. זה היה סוד כמוס. מאה עיניים מסביב, שלא יבלבל את המוח. נועה לא רשומה בירושה גם לא בשקל. אין לה זכויות על כלום ושום דבר. שיתבע אותי אם אני משקר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



