תקשורת ומדיה

ג'ודי ניר מוזס חוגגת 68 וחושפת את התסכול: "האם זו בקשה מוגזמת?"

אשת התקשורת חזרה לארה"ב, יצאה לבילוי בברייטון ביץ' לרגל יום הולדתה וחלקה עם עוקביה בעיה שמטרידה אותה בשגרת הטיפוח: "עדיין לא מצאתי תרסיס שעובד על האיפור בלי להרוס אותו" | כל הפרטים

גודי ניר מוזס (צילום All•in הבית של הפודקסטים)
אשת התקשורת ג'ודי ניר מוזס שלום חזרה לאחרונה לניו יורק, לאחר ששהתה בישראל לצורך צילום עונת ה-VIP של "המטבח המנצח" (קשת 12). במהלך ביקורה בארץ השתתפה באירועים משפחתיים, בהם חתונת אחייניתה נועה מוזס במסגרת התוכנית "חתונה ממבט ראשון", ואישרה בסדרת ראיונות את פרידתה מבן זוגה בשנים האחרונות.
כעת, מעברה השני של המעצמה, יצאה ניר מוזס לביקור ראשון בברייטון ביץ' לרגל יום הולדתה ה-68, וצילמה סרטון מטיילת העץ של החוף כשהיא לבושה בשמלה שחורה ומרכיבה משקפי שמש. לצד האנרגיה התוססת שהקרינה, היא בחרה לשתף את עוקביה דווקא בתסכול יומיומי שמלווה אותה בשגרת הטיפוח הקיצית.
"בכל פעם שאני יוצאת מהבית, אני שמה כמות נדיבה של קרם הגנה", כתבה אשת התקשורת בפוסט שפרסמה באנגלית. "אבל כשזה מגיע לחידוש הקרם כל כמה שעות, עדיין לא מצאתי תרסיס שעובד על האיפור בלי להרוס אותו".
בעקבות האתגר הקוסמטי, פנתה ניר מוזס בנימה משועשעת לחברות הקוסמטיקה בבקשה לפתרון מעשי: "הלוואי שמישהו ימציא מוצר שהוכח מדעית כמספק הגנה אמיתית ושומר על האיפור שלם. האם זו באמת בקשה מוגזמת?". את הפוסט חתמה בהבהרה לגבי יום הולדתה: "68 ושבוע".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    די כבר עם ניר מוזס שלום ולא להתראות
    מורן 08/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    באמת מדוע האישה הזאת מופיעה אצלנו? מי היא ומה היא?
    סגור