תקשורת ומדיה

העיתונאי המוכר נגד שרה נתניהו: "מתעסקת בעצמה. זה סוציופתי כמעט"

עקיבא נוביק צפה בריאיון של אשת ראש הממשלה בערוץ 14 ולא חסך בביקורת קשה על התנהלותה: "מדברת על עצמה כמה היא מסכנה ורדופה וקורבן. אין לה שום יכולת להרגיש אמפתיה לזולת, להבין שיש כאב בעולם שהוא לא הכאב שלה. זה סוציופתי כמעט"
מערכת ice |  15
שרה נתניהו (צילום צילום מסך מתוך הראיון של ערוץ 14)
בריאיון לטל מאיר, מגישת ערוץ 14, סיפרה שרה נתניהו על השנים הארוכות לצד ראש הממשלה בנימין נתניהו, לביקורת הציבורית כלפיה וכלפיה בני משפחתה, משפט בעלה, אירועי ה-7 באוקטובר ולמערכת הבחירות המתקרבת. 
בין היתר, טענה רעיית ראש הממשלה כי היא ובני משפחתה היו חשופים לאיומים בלתי פוסקים. נתניהו ציינה כי ילדיה "גדלו תחת מסע של רדיפה" והם שילמו "מחיר ממש כבד". העיתונאי עקיבא, המגיש תוכנית אקטואליה ברשת ב', צפה בריאיון שהעניקה נתניהו לטל מאיר בערוץ 14.
בדבריו, הביע ביקורת חריפה על אשת ראש הממשלה וטען כי היא מנותקת מהמציאות הישראלית המורכבת. "אני ראיתי בשיחה הזאת כמה היא מתעסקת בעצמה בלבד. היא מדברת על עצמה כמה היא מסכנה ורדופה וקורבן. אין לה שום יכולת להבין אמפתיה, להרגיש אמפתיה לזולת, להבין שיש כאב בעולם שהוא לא הכאב שלה. זה סוציופתי כמעט".

בהמשך דבריו, העיתונאי התייחס למצבן הכואב של המוני משפחות בישראל, לאחר טבח ה-7 באוקטובר. "מאות ילדים הולכים הבוקר לבית הספר כשאבא שלהם לא מלווה אותם כי הוא נפל במלחמה, הקריב את חייו. מאות ואלפי ילדים משלמים מחיר בחינוך שלהם כי אנחנו במלחמת קיום. ההורים שלהם נפגעו, מצוקה נפשית גדולה. המון בתים בישראל הרוסים בגלל הלם קרב".
עוד אמר נוביק: "מישהי שמתגאה בהיותה פסיכולוגית ילדים, היית מצפה לאיזה בדל של אמפתיה, רגישות. על מה היא דיברה? לא משנה מה השאלה זה היה אני, התקשורת רעה, העובדים רעים, איראן תשמיד אותנו, אני פסיכולוגית, כל מיני קוספריציות הזויות ומופרעות. מגיע לנו פי מיליון מזה, באמת. זה שהיא נשאה לשווא את שם הימין. 'לא רודפים אותי, רודפים את הימין'... זה ממש עניין פרסונלי וזה פשוט מאוד עצוב לראות את זה".
תגובות לכתבה(15):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 12.
    היא מתעסקת בעצמה אלפית ממה שאתם מתעסקים בה
    פרופורציות 09/2026/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    על ראש הגנב…
    סגור
  • 11.
    תמונה אחת שווה אלף מילים, שרה נתניהו גרוטאה.
    בלי פוטושופ 09/2026/05
    הגב לתגובה זו
    1 3
    תמונה אחת שווה אלף מילים, שרה נתניהו גרוטאה.
    סגור
  • 10.
    שרה
    ממשלת חידלון 09/2026/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לכו הביתה גועל
    סגור
  • 9.
    ממשלת השינוי מינתה את אדריכלי הטבח; הרצי הלוי, רונן בר
    מראה שעל הקיר 09/2026/05
    הגב לתגובה זו
    2 1
    וחליוה. ואת הרצי הלוי בזמן ממשלת מעבר באישור היועמשית. חרפתכם היא. וחרפתה גם.
    סגור
  • 8.
    פסיכולוגית
    דויד.ב 09/2026/05
    הגב לתגובה זו
    1 4
    לא רק טבח 7 באוקטובר 2023 , גם אשת אדריכל טבח 7 באוקטובר 2023.
    סגור
  • טען עוד
  • 7.
    בעלה הכסוף סוציופט בדיוק כמוה
    רוני 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    2 2
    נתניהו סוציופט נרקסיסט חסר רגש ואנושיות. ללא אמםטיה ואפילו אכזר ממנה. כשיש רק אחד במשפחה כזאת זה נורא אבל כשגם הבעל וגם האישה שניהם כאלה אז זה אסון כפול!!! ומה הפלא שיאיר יצא דפוק כמו הוריו???? וגם הבן הנוסף נראה לי לא אפוי עד הסוף. משפחה בהפרעה!
    סגור
  • 6.
    ליצן, אפילו לא עשירית מעיסוקכם שלכם בה. שחררו אותנו
    קול העם 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וגם אותה מלהגכם המיותר ואישיותכם הבזויה.
    סגור
  • 5.
    סוציומטי קצת זה הרבה מאוד סוציומטי (ל"ת)
    זה לא 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 4.
    אשת ראש
    מאיר 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 5
    שטויות .האשה הזאת כל כולה רתומה להצלחת המדינה והקנאה אוכלת אתכם שבעלה מצליח כל הזמן בזכותה ואתם רק להפיל את הממשלה נסיון לא יוצלח תמשיכו לנפח בלונים שיתפוצצו לכם בפרצוף ה....
    סגור
  • בעלה לא מצליח
    בולסיט 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    3 1
    ואין מה לקנא במתאבקת הסומו מבפנים ומבחוץ מאחלים חיים ארוכים של יסורים חרדות ובדידות לזוג הם ראויים האחד לשני.
    סגור
  • 3.
    איך נפל עלינו החארא הזה
    יובל321 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    3 2
    יחד עם בעלה הגריאטרי הנוכל ???
    סגור
  • 2.
    עקיבא נוביק תעמולן שעושק מכספי הציבור! (ל"ת)
    אסף 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    2 7
    סגור
  • 1.
    מטומטמת (ל"ת)
    גור 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    8 2
    סגור
  • נתניהו
    סנדרה 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    7 0
    משפחה בהפרעה נפשית קשה. מתי סוף סוף ניפטר מהם?
    סגור
  • מהם כשכבר לא נצביע להם יותר לעולם (ל"ת)
    ניפטר 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    6 3
    סגור