תקשורת ומדיה

יעקב ברדוגו חוטף מאביעד גליקמן: "לא יודע אם זה מצחיק או עצוב"

הדיווחים על כוונתו של בנימין נתניהו לשריין את פרשן ערוץ 14 ויועצו הקרוב, יעקב ברדוגו, ברשימת הליכוד לכנסת מחוללים סערה תקשורתית ופוליטית. עיתונאי חדשות 13 אביעד גליקמן תקף בחריפות את המהלך: "אלו הם פניה של מדינה" | כל הפרטים

אביעד גליקמן (צילום פלאש 90 יונתן זינדל ערוץ 14 צילום מסך)
הדיווחים על הצטרפותו הצפויה של פרשן ערוץ 14 ויועצו הקרוב של ראש הממשלה, יעקב ברדוגו, לרשימת הליכוד לכנסת, מעוררים סערה במערכת התקשורתית והפוליטית. מי שלא נשאר אדיש למהלך הוא עיתונאי חדשות 13, אביעד גליקמן, שיצא במתקפה חזיתית וגלוית ברשתות החברתיות נגד הצעד של נתניהו.
גליקמן הביע מחאה חריפה על השיבוץ הצפוי וכתב בחשבונו כי הוא אינו יודע אם זה מצחיק או עצוב שיעקב ברדוגו ישוריין בליכוד. הוא הוסיף והדגיש כי דבר אחד בטוח: אלו הם פניה של מפלגת השלטון ושל ראש הממשלה. דבריו הדהדו את הביקורת הנוקבת במערכת הפוליטית על טשטוש הגבולות בין עיתונות, ייעוץ פוליטי ופוליטיקה פעילה.
מתקפתו של גליקמן מגיעה בשיאה של דרמת הרגע האחרון בליכוד, שעות ספורות בלבד לפני סגירת הרשימות לכנסת. על פי הדיווחים, ברדוגו צפוי להשתבץ במקומות 11–12 ברשימה המאוחדת, על חשבון מכסת המקומות שהוקצו למפלגת "תקווה חדשה" של גדעון סער, לצד שורת שריונים נוספת הכוללת את תא"ל (במיל') אמיר אביבי, טליק גואילי, אלישע מדן ועו"ד דוד פטר.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חלאת האדם
    יואב 09/2026/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גליקמן המנוזל תמיד... חלאת האדם המזוהם... הטינופת המהלך.
    סגור
  • 1.
    דליפמן העלוב!!! (ל"ת)
    אסף 09/2026/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור