תקשורת ומדיה
עמית סגל: "המודיעין המצרי מגיע לישראל, וראש הממשלה לא יודע?"
פרשן ערוץ 12 מגיב לראיון של ראש הממשלה בערוץ 14, בו טען כי אינו יודע עם מי נפגש ראש המודיעין המצרי: "אירח ב-2021 את אותו ראש מודיעין"
עמית סגל, הפרשן הפוליטי הבכיר של חדשות 12 ואחד העיתונאים הבולטים ביותר בישראל, מחזיק בערוץ טלגרם פופולרי המונה מאות אלפי עוקבים. סגל נוהג לשתף שם לא רק דיווחים חדשותיים שוטפים, אלא גם תובנות פוליטיות וניתוחים של אירועי היום. כעת, הוא מתייחס לראיון המדובר של ראש הממשלה בנימין נתניהו בתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14, ומציף סתירה מהותית בדבריו.
אמש (שלישי) התארח נתניהו באולפן של ינון מגל, והתייחס לסערת המטוס המצרי המסתורי שנחת בישראל לשעה אחת בלבד. נתניהו הכחיש בתוקף כי נפגש עם ראש המודיעין המצרי, דרש לדעת עם מי הוא נפגש, ואף טען כי ראש ממשלה לא נוהג להיפגש לבד עם ראש מודיעין. על כך בדיוק הגיב סגל בחשבון הטלגרם שלו, ופתח: "הדברים האלה של נתניהו יותר משמעותיים משנראה".
סגל העלה שתי תהיות מרכזיות נוכח דבריו של נתניהו באולפן: "1. כיצד ראש המודיעין המצרי מגיע לישראל, נפגש עם גורם מסתורי וראש הממשלה לא יודע מי? 2. נתניהו אמר שראש ממשלה לא נפגש אף פעם לבד עם ראש מודיעין". בשלב זה, הזכיר סגל אירוע מהעבר הלא רחוק הסותר את טענתו השנייה של נתניהו: "אבל נתניהו אירח ב-2021 בבלפור את אותו ראש מודיעין ואפילו יצא על כך וידאו רשמי".
כמו כן, סגל אף צירף סרטון מערוץ היוטיוב הרשמי של ראש הממשלה מלפני חמש שנים, הנושא את הכותרת החד-משמעית: "ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם ראש המודיעין הכללי המצרי עבאס כאמל."
כזכור, שמו של עמית סגל עלה לאחרונה לכותרות בהקשר סוער אחר, סביב פרצת האבטחה והדלפת ההתכתבויות של יונתן אוריך, יועצו האסטרטגי של ראש הממשלה. זאת, לאחר שאוריך חיבר לכאורה את טלפון הנייד שלו לשרת מאיחוד האמירויות. לאחר מכן, במסגרת דליפת המידע נחשפו הודעות ווטסאפ שמעידות לכאורה על קשר הדוק ועצות פוליטיות שהעניק סגל לאוריך בזמן קמפיין בחירות.
מי שניסה לגונן על סגל היה אביו, העיתונאי הוותיק חגי סגל, שצייץ בעוקצנות נגד הברנז'ה: "לא היו ימים יפים לעיתונות העברית כמו היממה האחרונה: החרדה הגדולה של הברנז'ה לאתגר האובייקטיביות המקצועית... סוף סוף כמיהה לעיתונות נטו".
עוד ב-
אלא שציוץ זה עורר את זעמו של עמיתו לחברת החדשות, אילן לוקאץ', שהגיב במילים קשות ביותר: "פרשן פוליטי שמשכתב ומשחיז נאום פתיחת קמפיין של פוליטיקאי זה לא טנגו עדין אלא מעילה באמון הצופים, ואוריך איננו מקור אלא צינור הזנה של ספינים מתוצרת מדינת אויב. עמית ביצע פיגוע התאבדות בחברת החדשות ופגע בחפים מפשע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.אולי הוא הגיע להרדים אותו????יעקב ל 10/2026/14הגב לתגובה זו0 0מי יודע??????סגור
-
3.סגל הנחש הערמומימאלף כלבלבים 10/2026/14הגב לתגובה זו0 0ביבי אמר שאין מצב שראש ממשלה נפגש ביחידות עם ראש מודיעין זר. תדייק יא נחשסגור
-
2.נן...לא נמאס לסגל להסית על כלום (ל"ת)יעקב ל 10/2026/14הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.תעלומהעזרא 10/2026/14הגב לתגובה זו0 0עמית סגל ימני או שמאלני לעולם לא נדעסגור



