תקשורת ומדיה
דנה זרמון: "הייתי בהלם מכמות תגובות השנאה בי ובגדי איזנקוט"
לאחר הסרטון שפרסמה יחד עם ראש מפלגת "ישר!", גדי איזנקוט, המשפעינית, דנה זרמון כתבה: "התלבטתי אם להמשיך את מה שהתחייבתי אליו - להפגש עם כמה שיותר מנהיגים כדי להבין למי הכי מגיע הקול שלי, שלכם"
רגע לפני הבחירות הקרובות, כוכבת הרשת דנה זרמון החליטה לקחת יוזמה ולצאת לפגוש את המועמדים לכנסת, במטרה להכיר אותם מקרוב ולבדוק מה יש להם להציע לציבור.
לאחר התגובות הפחות נעימות שהיא קיבלה, זרמון כתבה בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה אמש (שבת) מדוע היא עושה זאת למרות הכל. "עוד 10 ימים לבחירות. עוד 10 ימים להעביר הלאה את המידע הכי רלוונטי לקראת הבחירה הזו. אחרי הסרטון עם איזקנוט, הייתי בהלם מכמות תגובות השנאה, המילים הקשות, ההתנגחויות אחד שני, בי, בגדי".
כזכור, בסרטון פתחה זרמון בשיחה אישית עם ראש מפלגת "ישר!", גדי איזנקוט כחלק מסדרת מפגשים לקראת הבחירות במטרה להכיר מקרוב את המועמדים להנהגת ישראל. זרמון הסבירה כי אינה פוליטיקאית ואינה מרוויחה מהמהלך, אך הדגישה: "המצב הקיים במדינה מצריך שינוי אמיתי בחינוך, בכלכלה ובביטחון". היוזמה עוררה עניין רב ברשתות החברתיות, כשהביאה שיח פוליטי בגובה העיניים למאות אלפי עוקביה לקראת הכרעת הבוחר.
בשיחה התייחס איזנקוט לסוגיות הבוערות והבהיר כי הכספים חייבים ללכת רק למשרתים בחברה הישראלית. "מי שישתמט לא יקבל כסף, ינקטו נגדו סנקציות חמורות", הבהיר. בנוסף, לאחר ששאלה זרמון בריאיון "אתה תשב עם ערבים?", דחה איזנקוט כל טענה לגבי מדינה פלסטינית או ישיבה עם מפלגות ערביות בממשלה, והדגיש: "מי שדיבר על שתי מדינות זה נתניהו".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של דנה זרמון, danazarmon@
זרמון סיפרה על הלבטים שלה: "כמה קשה לאנשים להכיל מישהו שהם לא מסכימים איתו שהם מוכנים להגיע למקומות כאלה נמוכים ורעים. באמת התלבטתי אם להמשיך את מה שהתחייבתי אליו - להפגש עם כמה שיותר מנהיגים כדי להבין למי הכי מגיע הקול שלי, שלכם".
"התלבטתי כי תהיתי עם עצמי, מה רע לי? למה כל כך אכפת לי? אבל הבנתי שאכפת לי כי המקום הזה יקר לי מאוד ואני מאמינה שהוא יכול להיות הרבה יותר טוב. שמגיע לנו שנים של שקט, של נחת, של שעמום. מגיע לנו ללכת בבטחון ברחובות, לא לפחד לטוס לחו"ל ולהגיד שאנחנו מישראל. מגיע לנו חינוך ברמה גבוהה לדור העתיד. מגיע לנו לא להתחשבן בסופר או כשבא לנו קפה קר בבית קפה. מגיע לנו לקבל זכויות על כל החובות שאנחנו נותנים למקום הזה".
עוד ב-
המשפיענית סיכמה: "ובעיני, זה לא מתממש לא כמו שזה יכול להתממש. אז אני לא יכולה לשתוק. נשארו 10 ימים לבחירות ומגיע לנו לדעת מי המנהיגים שיכולים לעזור לזה לקרות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



