תקשורת ומדיה
בתיאבון: חיליק גורפינקל מצטרף לגלובס ככתב החדש של מדור האוכל
גורפנקל שגם כתב את רב המכר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", יחליף את חגית אברון שכיהנה בתפקיד בגלובס במהלך 4 השנים הקודמות
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(14):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
14.טוב שפיטרו את חגית אברון. כתבת אוכל עאלק.אליהו 04/2011/13הגב לתגובה זו0 0חיליק גורפינקל לפחות מבין משהו באוכל ולא מתלקקסגור
-
13.(ל"ת)דוד טור 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
12.הטוב מכולםדוד טור 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0ברכה לגלובס. כותב מרתק , חד עין ובעל הומור ובעיקר הומור עצמי מה שהכי כיפי. בהצלחה.סגור
-
11.חילקושמילי 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0בהצלחה יקירי! ובתאבון:)סגור
-
10.הגיע הזמן!!! מה היה הקשר של החגית הזאת לאוכל (ל"ת)אני לא יודע 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
- טען עוד
-
9.(ל"ת)ג 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
8.(ל"ת)רוחמלה שלך 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
7.חילצ'וקרוחמ'לה שלך 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0אני גאה. אין מתאים ממך. בהצלחה.סגור
-
6.אחלה ספראילנית 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0הספר של חיליק במפה מומלץ בחוםסגור
-
5.(ל"ת)מור 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.מלךמור 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0מכירה אותו מהימים שהיה שף ביועזר בר יין. ללקק את האצבעותסגור
-
3.רכש משובחספי 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0מחכה כבר לכתבות שלו...התגעגענוסגור
-
2.בהצלחה בתפקיד (ל"ת)איילת 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.ברוך השם. חגית אברון היתה מזעזעת (ל"ת)גרי 04/2011/04הגב לתגובה זו0 0סגור


