תקשורת ומדיה

עזיבה בוואלה: המשנה למנכ"ל גיא סעד פורש - עמית הירש מונה לסמנכ"ל מכירות

החליט לפרוש לפני יותר מ-8 חודשים אולם נשאר בעקבות סיכום עם המנכ"ל אילן ישועה. עמית הירש מונה לסמנכ"ל המכירות, תפקיד אותו מילא סעד
המשנה למנכ\"ל וואלה בתחום המכירות והמסחר, גיא סעד, עוזב את תפקידו בעקבות סיכום עם המנכ\"ל אילן ישועה. במקביל מינה וואלה את עמית הירש לסמנכ\"ל המכירות של האתר.
לאייס נודע כי כבר לפני 8 חודשים הודיע סעד (38) לישועה על רצונו לעזוז את האתר, כאשר הסיבה לכך, לדברי גורמים באתר, \"תחושת שחיקה בשל שעות העבודה הארוכות\". אותם גורמים טוענים כי בעקבות בקשתו של סעד, סוכם עמו כי הוא יישאר עד שוואלה תסגור הסכמים שנתיים מול מפרסמים ומשרדי פרסום, ויימצא לו מחליף בתחום המכירות.
באפריל 2008 נכנס סעד לתפקיד משנה למנכ\"ל בתחום המכירות והמסחר, והיה אחראי על תחומי המכירות, השיווק והפיתוח העסקי. עוד לפני כן עבד סעד בגלובס במשך 12 שנה כאיש מכירות במחלקת המודעות, ניהול מחלקת פרסום חו\"ל ופרסום תחום ההיי-טק בעיתון. בשנת 2000 מונה למנהל המסחרי של תחום האינטרנט ב\'גלובס\' וב-2004 לסמנכ\"ל פיתוח עסקי ואינטרנט ב\'גלובס\'.
את מקומו של סעד בתפקיד סמנכ\"ל המכירות של וואלה ימלא כאמור הירש. להירש הכרות עמוקה ורבת שנים עם תחום הפרסום בכלל והפרסום באינטרנט. בשנתיים האחרונות ייסד וכיהן כמנכ\"ל \'אטום מדיה\' - רשת אתרי פרסום מבוססת תוצאות, לפני כן שימש כסמנכ\"ל מכירות ב-MSN ישראל וקודם לכן ניהל את פורטל \'סטארט\'.
גיא סעד מסר: \"לאחר כ-3.5 שנים בהן כיהנתי כמשנה למנכ\"ל בוואלה החלטתי לצאת לדרך חדשה. אני מודה להנהלה, לעובדים ולכל הלקוחות והשותפים איתם עבדתי ומאחל הצלחה למחליפי עמית הירש\".
עמית הירש מסר: \"אני מודה על האמון שניתן בי ובטוח כי וואלה תמשיך להוביל את שוק הפרסום באינטרנט בישראל\".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    קיבל יחס מגעיל ונמאס לו
    הילה 07/2011/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לאף אחד לא מגיע יחס כזה, במיוחד לא לגיא
    סגור
  • 7.
    וואלה כבר מזמן לא מקום שכיף לעבוד בו
    ליאורה 07/2011/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ומי שעובד שם, במיוחד בקומה 5, יודע למה...
    סגור
  • 6.
    משהו מוזר...
    דויד נ. 07/2011/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אם הוא הוא הודיע לפני 8 חודשים, זה אומר שהוא החליט על זה אחרי שנה וקצת בתפקיד, למה זה? מה קרה???
    סגור
  • 5.
    נמאס לו מאילן
    דני 07/2011/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ממקורות יודעי דבר
    סגור
  • אני מאוד מבין אותו...
    אבי אביב 07/2011/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לכולנו...
    סגור
  • 4.
    איש יקר!!!! (ל"ת)
    עובד וואלה 07/2011/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    תפרגנו, לא כולם רובוטים
    חבר 07/2011/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סופסוף בא בנאדם ואמר אמת, לא מתאים לי להיות עבד! גם בשביל הרבה כסף זה לא שווה את מה שמפסידים מנגד תראו מנכלים של אתרים מתחרים, נענע לדוגמא, רמה נמוכה מאוד. גיא (סעד) לא רואה אותם ממטר!
    סגור
  • 2.
    שעות עבודה??
    יהושע לביא 07/2011/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בוא לקומה 4 ותראה אנשים שעובדים שעות זהות בשביל שישית משכר המשנה למנכ"ל.
    סגור
  • 1.
    "שעות העבודה הארוכות"?!?
    שחוק נוסף 07/2011/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הכוונה לשעות עבודה מ ט ו ר פ ו ת, כולל שבתות, חגים כיפורים, נכבא, חרטא, ושאר ירקות, לא?!?
    סגור