תקשורת ומדיה
עו"ד תמי רווה נבחרה ליו"ר דירקטוריון 'חדשות 2' - תכהן 3 שנים בתפקיד
רווה נבחרה בחודש מאי האחרון לדירקטוריון חברת החדשות, וכעת תחליף את ד"ר יהודה לנקרי. בעבר הייתה עו"ד רווה חברת מליאת רשות השידור
עו\"ד תמי רווה נבחרה היום (יום א\') ליו\"ר דירקטוריון חברת החדשות של ערוץ 2 לתקופה של 3 שנים. רווה תחליף בתפקיד את ד\"ר יהודה לנקרי.
רווה נבחרה בחודש מאי האחרון כאחת מ-4 חברי דירקטוריון \'חדשות 2\' על ידי ועדת הטלוויזיה של הרשות השנייה. השלושה הנוספים שנבחרו איתה היו רו\"ח אהוד רצאבי, עו\"ד רחל דון-יחיא, ועדי ברשדסקי.
רווה היא עורכת דין בעלת ניסיון עשיר במגזר הציבורי והפרטי, שבצד הקריירה המשפטית שלה עוסקת בפעילות ציבורית מגוונת. רווה התמחתה בפרקליטות המדינה ולאחר שהוסמכה כעורכת דין מילאה שורה של תפקידים במשרד המשפטים.
לאחר פרישתה ממשרד המשפטים ב-1994, היא שימשה כיועצת חיצונית למשרד עו\"ד יהודה רווה ושות\', בבעלות בעלה.
רווה כיהנה כדירקטורית במספר חברות, בהן בזק בינלאומי ורפא\"ל, ושימשה כחברת מליאת רשות השידור וכחברה בוועדות הטלוויזיה והרדיו שלה. רווה הייתה גם פעילה בחבר הנאמנים של האוניברסיטה העברית, בצלאל, תיאטרון החאן, ארגון על\"ה, יד שרה ועוד.
בפתח ישיבת מועצת המנהלים של חברת החדשות שהתקיימה היום אמרה רווה: \"אני מודה לכולכם על האימון שנתתם בי ומקווה שלא אאכזב. ההצלחה היא של כולנו- ותלויה בכל אחת ואחד מאיתנו. אני בטוחה שנקיים שיתוף פעולה חברי ומקצועי כאחד\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.ראשית לכל:לחקור את כתבת ריבלין-שקד-לפיד!!!!!! (ל"ת)! 07/2011/24הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.איזה אימון עשו לה ?אלי האנה 07/2011/24הגב לתגובה זו0 0אולי הכוונה לאמוןסגור
-
1.מה לה ולחדשות?רווית 07/2011/24הגב לתגובה זו0 0אולי קשרים מתאימים? השתתפות במסיבות הנכונות, הזמנת האנשים הנכונים אליה הביתה לאירועים שהיא עורכת. תמוהסגור


