תקשורת ומדיה

ללא תחרות ממכבי וערוץ 10: 'אבודים' ממשיכה לשבוע נוסף בצמרת עם 26%

מדובר בירידה קלה לעומת פרק פתיחת העונה לסדרה של צופית גרנט שעמד על 27%. בחמישי בלי מכבי ערוץ 10 מעלה שידורים חוזרים מ'קצה הספסל'
צופית גרנט, אבודים (צילום: אילן בשור) (צילום אילן בשור)
בשבוע שעבר כשצופית גרנט נאלצה לחלוק את ערב פתיחת העונה של \'אבודים\' עם המשחק המותח של מכבי בברצלונה היא עמדה בזה בגבורה, עם רייטינג של 27%. אמש, שבוע לאחר מכן, ללא מכבי שעברה לשחק ברביעי ושישי, גרנט דווקא לא הגדילה את כוחה אך גם לא איבדה נתח משמעותי כשהשיגה רייטינג של 26%. כך עולה מנתונים ראשוניים בקרב משקי בית יהודיים הכוללים צפייה נדחית עד השעה 2 בלילה.
מי שכן רושמת עלייה לעומת השבוע שעבר היא הסדרה \'בלתי הפיך\' (רשת, ערוץ 2) עם 24.6% רייטינג. מנגד, בערוץ 10, שידורים חוזרים של \'חרדים\' ו\'בנות הזהב\' השיגו רייטינג פושר של 10.7% ו-6.3%, בהתאמה.
עוד בערוץ 10: מהדורת הלילה של גיא פינס הסתפקה ב-5.6%, \'היום שהיה\' עם 7.4%, \'לילה כלכלי\' עם 5.4% ו\'צינור לילה\' עם 4.5%.
ראש בראש בפרה פריים: \'מועדון המבקרים\' (רשת, ערוץ 2) השיגה רייטינג של 7.2% (ובשידור החוזר בשעות המאוחרות השיגה 9.6%). תכנית חסכון (חדשות 2) השיגה רייטינג של 11.2%. \'לונדון וקירשנבאום\' (ערוץ 10) השיגה רייטינג נאה של 8.2%. מהדורת הערב של גיא פינס עם 5.9%.
בגזרת החדשות: מהדורת חדשות 2 עם 21.9% מול 10% לחדשות ערוץ 10.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה