תקשורת ומדיה
מכינים את הקרקע להקמת חברת חדשות: ערוץ 20 עובר לשדר מאולפני מימד
בתנאי הזיכיון של הערוץ ישנה אפשרות לשידור חדשות. בהתאם לכך הנהלת הערוץ החליטה להעביר את שידוריו לאולפנים גדולים יותר המשמשים כיום את תכניות הפריים טיים של ערוץ 2
ערוץ 20 ששידר עד כה מאולפני מזמור בתל אביב, יתאחד בקרוב ליחידה אחת גדולה, כאשר אולפני השידור, אמצעי העריכה, התפעול ומשרדי החברה ימוקמו במיתחם אולפני מימד ברמת החייל בת"א, והאולפן הגדול של מימד ישמש באופן בלעדי רק את ערוץ 20.
בעקבות הרחבת לוח השידורים, פיתוח תכניות חדשות והיערכות עתידית לאפשרות שידור חדשות, כמופיע בתנאי הזיכיון של הערוץ, הנהלת הערוץ החליטה לאחרונה להעביר את שידוריו לאולפנים גדולים יותר ובקרוב כל תכניות ערוץ 20 יוקלטו ויצולמו מאולפני מימד, המשמש כיום את תכניות הפריים טיים של ערוץ 2. במקביל גם משרדי הנהלת החברה, שממוקמים כעת בקרליבך בת"א, יעתיקו את מיקומם לרמת החיל בצמידות לאולפני מימד.
אולפני מימד, מהמתקדמים בישראל, מתפרסים על יותר מ-730 מ"ר ומספקים כבר למעלה מ-25 שנים שירותי אולפנים, ניידות שידור HD, שירותי עריכה ותוכן לתעשיית התקשורת.
מערוץ 20 נמסר: ״קיבלנו שירות מצוין מאולפני מזמור ואנו מודים להם על כך, אך הערוץ מעוניין להתרחב ולעבור לאולפן גדול יותר באופן משמעותי ולהפעיל ציוד פוסט פרודקשן נרחב יותר אשר ישרת את הצרכים הגוברים של הערוץ בעתיד לבוא. אנו מבטיחים להמשיך ולספק טלוויזיה ערכית יותר ומאוזנת יותר לצופים בישראל״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.ערוץ 20רונית 08/2016/21הגב לתגובה זו1 0הרבה הצלחה לערוץ 20סגור
-
2.בהצלחה לערוץ 20 (ל"ת)רונית 08/2016/21הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.האם הערוץ מתכנן לשדר בHD?שמואל 06/2015/02הגב לתגובה זו2 0בעקבות המעבר והאפשרות לכך מבחינת תאימות הציוד שקיים באולפנים החדשים,עד כמה קרוב הערוץ לשדר באיכות HD, עד כמה זה בתוכניות שלו?סגור


