תקשורת ומדיה

הדבר הבא? CBS תעלה גרסת רשת בלבד של 'האח הגדול'

בשונה מהעונה המשודרת בטלוויזיה, בה הזוכה מקבל פרס של 500 אלף דולר, הזוכה של עונת האינטרנט יקבל לידיו פרס בגובה של 250 אלף דולר
משה בנימין | 
דודו כהן עפולה האח הגדול (צילום קשת, ערוץ 2)
רשת הטלוויזיה האמריקאית CBS לוקחת את הפורמט של האח הגדול ומבצעת בו עדכון ברוח התקופה. תכנית הריאליטי הבינלאומית שמשודרת מסביב לעולם בהצלחה רבה מזה כעשור תשודר בפורמט אינטרנטי תחת פלטפורמת התוכן החדשה של CBS - CBS All Access. 
התכנית תיקרא Big Brother: Over the Top ותעלה לאוויר ב-28 בספטמבר לעונה בת 10 שבועות שתוגש על ידי ג'ולי צ'ן. במקביל לגרסת הרשת, עונה חדשה של הריאליטי המשודר בטלוויזיה יעלה גם כן ב-CBS. לדברי הרשת: "לצופים ייפתחו אפשרויות נוספות של אינטראקציה עם דיירי הבית. יחד עם גישה מלאה לכל הפיצ'רים האינטראקטיביים יפעל פיד תוכן מסביב לשעון ללא הפסקה, לצד צ'אטים, אפשרויות הצבעה ופרק שבועי באורך של שעה בשידור חי, שבו גם יתקיימו ההדחות".
בשונה מהעונה המשודרת בטלוויזיה, בה הזוכה מקבל פרס של 500 אלף דולר, הזוכה של עונת האינטרנט יקבל לידיו פרס בגובה של 250 אלף דולר.
תגיות האח הגדול
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה