תקשורת ומדיה

אבישי בן חיים לבנט: "תרגיל הונאה וסחטנות החמור בתולדות המדינה"

מחר עתידה להישבע ממשלת הרוטציה שתילתה בכהונתו של נפתלי בנט, אבישי בן חיים תוקף את יו"ר ימינה בטוויטר, "תרגיל ההונאה החמור והמכוער בתולדות המדינה" ופונה לתומכיו להתנער ממנו
מערכת ice |  3
בן חיים בנט (צילום יונתן סינדל פלאש 90)
אבישי בן חיים תוקף את בנט בציוץ בטוויטר וכותב כי יש להתנער ממנו וכי הוא מבצע סחטנות פוליטית. בן חיים כתב הערב (שבת) בחשבון הטוויטר שלו ציוץ כפול ובו נכתב,"נפתלי בנט מוביל את תרגיל ההונאה והסחטנות הפוליטית החמור והמכוער בתולדות המדינה".
את דבריו נימק בן חיים וכתב על תומכיו של בנט המושפעים, לדעתו, במובני מעמד ציבורי מבחירותיו, "הציונים הדתיים (המעטים) שתוכמים בו מאבדים את מעמדם כנושאי בשורה של עמדה מוסרית ייחודית ואת מעמדם המיוחד בדיונים על מוסר ואתיקה בישראל".
עוד המשיך בן חיים בטענותיו כלפי צעדיו של ראש הממשלה הבא והתייחס לטענותיו בהשוואה של בנט להיתכנות של ממשלה בראשות חרדי העומד בראש שבעה מנדטים, "ככה רציתם ראש ממשלה דתי ראשון? אם חרדי עם 6 מנדטים היה מוביל פוליטיקה שקרית וסחטנית כמו בנט הייתם תוקפים אותו על חוסר המוסריות ועל היוהרה ועל חילול השם".
בן חיים פנה לתומכי בנט וטען כלפיהם, "אם אתם אנשי מוסר אתם לא יכולים לתמוך בבנט. אם אתם רוצים שהחברה הישראלית תוכל להקשיב לקול המוסרי שלכם בעתיד עליכם להתנער ממנו".
 
כזכור, מחר עתיד להיערך טקס השבעת הממשלה החדשה. זאת בתום ארבע מערכות בחירות ושני מנדטים להרכבת ממשלה שניתנו בסבב הנוכחי לבנימין נתניהו בשלב הראשון, וכשזה לא הצליח קיבל את המנטד יו"ר יש עתיד יאיר לפיד שישמש כראש הממשלה החליפי ברוטציה בממשלה הבאה.
מי שכידוע עמוד בראש הממשלה מיד עם השבעתה יהיה נפתלי בנט יו"ר מפלגת ימינה שמפלגתו זכתה לשבעה מנדטים בלבד, וביקורות רבות נשמעות בנושא ההיתכנות של מינוי ראש ממשלה עם קהל בוחרים מצומצם יחסית.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אבישי -האובססיה שלך ממש מזכירה את שרה (ל"ת)
    אמירה 06/2021/13
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 2.
    אבישי אני באמת חושב שהפסיכיאטר המחוזי חייב להתערב בעניי (ל"ת)
    חיים 06/2021/13
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    אכלת אותה, מותק. תתפוצץ.
    ציון 06/2021/13
    הגב לתגובה זו
    2 0
    מהיום בנט הוא גם ראש הממשלה- גם שלך. תאלץ ללמוד איך זה לחיות תחת ראש ממשלה ללא כתבי אישום. האמת? לי זה נשמע דוקא די מרענן.
    סגור