מינויים

בגיל 46: זה הצעד הבא והלא צפוי של שרית חדד

הזמרת האהובה שרית חדד בדרך להצטרף אל הקאסט של הפסטיגל שם תחבור לשמות כמו שחר טבוך, אליאנה תדהר ולי בירן, טל מוסרי, עדן גולן, אנה זק, מרגי ועוד

מערכת ice |  1
שרית חדד (צילום מנדי הכטמן / פלאש 90)
מופע הפסטיגל, מתכונן בימים אלו לחנוכה הקרוב עם ליהוקים למופע הגדול בחג האהוב, כאשר אליו כבר לוהקו: אליאנה תדהר ולי בירן, טל מוסרי, עדן גולן, אנה זק, מרגי, שחר טבוך, קווין רובין, קים בן שמעון, כוכבת הרשת עומר לוי, עדי חבשוש, עידו מלכה ואלין גולן.
היום (שלישי) פורסם של ישראל בידור הזמרת האהובה שרית חדד בדרך להצטרף אל הקאסט של הפסטיגל. כמוה גם שחר טבוך שכיכב ברוקדים עם כוכבים של קשת 12 יצטרף לקאסט הפסטיגל ויככב במופע בפעם השנייה בחייו, כך פורסם ב"פרוגי".

כזכור אחרי קרוב לשני עשורים בלי, בפסטיגל מתכננים השנה להחזיר את הילדים לבמה הכי נוצצת של חנוכה. הילדים, שהיו חלק בלתי נפרד ממופע הילדים עד שנת 2008, צפויים לככב לצד נציגות ישראל לאירוויזיון עדן גולן, ויובל רפאל, בנוסף לעוד כוכבים שכבר לוהקו לאירוע כמו: אנה זק, מרגי, אליאנה תדהר וטל מוסרי.
על פי פרסום ב"ערב טוב עם גיא פינס", בפסטיגל מחפשים 100 ילדות וילדים בגילי 9-12 עם כריזמה, כישרון במשחק שירה ותנועה ואהבה לבמה. הסיבה לצורך במספר רב של ילדים היא חוקי העסקת ילדים ונוער שמגבילים את שעות העבודה של קטינים שייאלצו להתחלף בין המופעים.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כנראה השיר הכי טוב שיצא השנה!
    המלצה 08/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    https://open.spotify.com/track/1v3FByxJjOHMkqkFN3AbTP
    סגור