מינויים
שינויים בצמרת סוכנות ADD: הדס מוזס ליכטנשטיין תנהל את הסוכנות
הדס מוזס ליכטנשטיין, ממייסדות החברה ואחת הנשים המשפיעות בתעשיית הבידור הישראלית והבינלאומית, מונתה למנהלת ADD ותחליף את יוני דותן. כל הפרטים | פרסום ראשון
שינויים בצמרת הסוכנות המובילה ADD. יוני דותן מסיים את תפקידו ומי שתחליף אותו, היא המייסדת הדס מוזס שמונתה למנהלת ADD. בעלי השליטה בסוכנות ADD הם פנינה ומשה אדרי.
מוזס ליכטנשטיין נחשבת לדמות מפתח ביצוא הפורמטים והכישרונות הישראליים לעולם וחתומה על הסכמי ענק והצלחות בינלאומיות. זאת לצד הפעילות המסחרית והשיווקית שלה בשנים האחרונות בסוכנות, שחתומה על שיתופי פעולה מסחריים, קמפיינים ותפקידים נחשקים בתעשיית הבידור הישראלית.
לאחר שנים בהן עמדה בראש המחלקה הבינלאומית של הסוכנות, תוביל כעת הדס במקביל את כלל זרועות הפעילות של ADD ניהול טאלנטים, יוזמות מסחריות, טלוויזיה, קולנוע, תיאטרון, שיתופי פעולה שיווקיים והרחבת הפעילות הגלובלית.
סוכנות ADD היא סוכנות ייצוג ותוכן ישראלית המייצגת את השמות המובילים בישראל במגוון תחומים: שחקנים, מגישים, כותבים, במאים ויצרני תוכן בישראל בעולם, ומפתחת ומפיקה פורמטים, סדרות, סרטים ותכנים מהמובילים בתעשיית הבידור הישראלית והבינלאומית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


