מינויים
זה הג'וב החדש של מנהל המדיה של נתניהו
יונתן אוריך, מי ששימש כדובר הליכוד ויועצו האישי של בנימין נתניהו מצטרף לג'וב חדש שבו הוא ילווה פוליטיקאים נוספים והפעם בכל רחבי העולם
יונתן אוריך, מי ששימש כראש מערך הדיגיטל של בנימין נתניהו במשך עשר השנים האחרונות הצטרף לסוכנות הדיגיטל פרספשן, כחלק מתפקידו ילווה פוליטיקאים נוספים ברחבי העולם.
בנימין נתניהו, אחד הפוליטיקאים היותר ויראליים ובעל פרופילים משגשגים ברשתות החברתיות השונות של עשרות מיליוני עוקבים ברחבי העולם בכל הפלטפורומות ביניהם: טלגרם, אינסטגרם, טיקטוק, פייסבוק וטוויטר. לאותן רשתות חברתיות היה תפקיד חשוב במשמרת של נתניהו שם העביר את מסריו ושמר על קשר עם הקהל שלו.
מאחורי הקלעים של הפוליטיקאי הויראלי בארץ עמד יונתן אוריך, כך לפחות בעשר השנים האחרונות שבמשך שנים עשה מספר קמפיינים מוכרים עבור יו"ר האופוזיציה שפיתח בשנים האחרונות מכונת דיגיטל משומנת במיוחד שבה הושקעו מיליוני שקלים. אוריך היה בראש מערך הדיגיטל של הליכוד, שימש גם דובר לפני כהונתו של נאור יחיא והפך ליועץ האישי של נתניהו.
אוריך מצטרף לסוכנות הדיגיטל פרספשן בבעלותו של שרוליק איינהורן מי ששימש כיועץ הקמפיינים האחרונים של נתניהו, והיה שותף במשרד הפרסום "אלנבי" אותו כשהקים את פרספשן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.חחחח ביי ביי (ל"ת)חמוד 09/2021/02הגב לתגובה זו1 0סגור
-
4.אין כסף אין עבודהאאא 09/2021/01הגב לתגובה זו5 0ביבי הפסיק לשלם מכספי הציבור?סגור
-
3.לכמה דברי הסתה ופילוג הוא אחראי? (ל"ת)מוכיח 09/2021/01הגב לתגובה זו9 0סגור
-
2.מנוול גדול , הוא עוד יהיה עד מדינה במשפט נתניהו (ל"ת)משה 09/2021/01הגב לתגובה זו7 0סגור
-
1.זהו, יבשה באר הכסף הציבורי הקל? ברוך שפטרנואריק אלול 08/2021/31הגב לתגובה זו20 1כמה רעל זרם מכיוון נתניהו במדיה בזמן כהונתו. הכתם הזה ילווה אותך כל החיים. כן... "ההצלחות" של זריעת פילוג, שיסוי ושנאה רשומות גם על שמך.סגור
-
לישוןלישון 08/2021/31הגב לתגובה זו0 7לך לישוןסגור


