מינויים
קבוצת IWG מכריזה על מנכ"לית חדשה
קארין ברי שגיא מונתה למנכ"לית קבוצת IWG בישראל. לפי הודעת הקבוצה, מינויה של שגיא מגיעה בעקבות ניסיונה הרב בתחום
קבוצת IWG, הודיעה הבוקר (ראשון) על מינויה של קארין ברי שגיא למנכ"לית החברה בישראל. מהקבוצה נמסר כי שגיא מונתה לתפקיד בעקבות קריירה עשירה של למעלה מ-25 שנה בתפקידי מכירות, מסחר ותפעול בכירים בענפי הקמעונאות, האופנה, המזון והמשקאות.
כמו כן, שגיא שימשה בין היתר כסמנכ"לית המכירות של H&M ישראל, מנהלת חטיבת המכירות של ויליפוד ובתפקידי מטה בכירים בקוקה קולה ישראל. בתפקידה האחרון שימשה כסמנכ"לית שיווק ומכירות ברשת "לחמים ואספרסו בר".
ל-IWG יש כ-3,500 מרכזים ב-120 מדינות ברחבי העולם, והיא צפויה להוסיף כאלף מרכזים חדשים ברחבי העולם בשנה הקרובה. את המרכז הראשון בישראל פתחה IWG בשנת 1999, וכיום היא מחזיקה בארץ ב-27 חללי עבודה משותפים ובכוונתה להתרחב ולהגיע ליותר מ-50 מרכזים תוך שלוש שנים.
עוד ב-
קארין ברי שגיא: "2023 תהיה שנה חשובה של צמיחה עבור IWG בישראל ואנו שמחים לפתוח אותה עם מרכז חדש במבשרת ציון. הלקוחות שלנו נהנים מהמתקנים יוצאי הדופן שלנו בירושלים ובכל אחד מהמרכזים האחרים שהקמנו ברחבי הארץ. פתרון עבודה זה מאפשר גמישות מרבית לעסקים בכל הגדלים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



