יח"צ

תקציבי יח"צ חדשים ל-3 משרדים: 'בר דעה', 'סיגל פלדמן' ו'פזית שחר'

'סיגל פלדמן' ישמש דובר המכללה האקדמית גליל מערבי. 'בר דעה' יטפל בחברת אימג'סטור מערכות ואילו 'פזית שחר' - באתר משלוחה אינטראקטיב
המקבץ (צילום יח"צ)
משרד היח\"צ של סיגל פלדמן זכה במינוי דובר המכללה האקדמית גליל מערבי. המכללה, שהוכרה כמוסד עצמאי ב-2009, נמצאת בלב הגליל המערבי ומציעה לימודי תואר ראשון במספר תחומים, ביניהם שימור אתרים ומבנים. עוד מציע בית הספר שלושה מרכזי מחקר ומספר תכניות מצוינות.
התחדשות נוספת: משרד \'בר דעה\' בבעלותו של קובי ברדה קיבל לידיו את תיק יחסי הציבור של חברת אימג\'סטור מערכות. החברה מספקת שרותי סריקה, זיעור, פענוח וטיוב נתונים ועל לקוחותיה נמנים ממשלת ישראל, מספר חברות ביטוח ובנקים.
משרד יח\"צ נוסף שצירף לשורותיו תקציב חדש הוא זה של פזית שחר. התקציב עצמו שייך למשלוחה אינטראקטיב, אתר הזמנות-משלוחים שהוקם בשנת 2005 ושמרכז בתוכו תפריטי משלוחים של מסעדות בכל רחבי הארץ. מעבר לתפריטים ולתצלומי מנות ניתן למצוא באתר המלצות של גולשים, קופוני משלוחים ועוד.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה