נדל"ן ותשתיות

בהשקעת 1.5 מיליארד שקל: זה פרויקט הענק שתממן חברת מגדל בישראל

מגדל ביטוח ופיננסים מודיעה על עסקת מימון אסטרטגית עם חברת ההתחדשות העירונית "Re-New", במסגרתה תעמיד החברה ליווי לפרויקטים של התחדשות עירונית של החברה בהיקף של כ-1.5 מיליארד שקל רק בשנה הקרובה. ומה יקרה בהמשך?
מערכת ice | 
מגדל אחזקות ביטוח ופיננסים (צילום יחצ מגדל, shutterstock)
מגדל ביטוח ופיננסים מודיעה על עסקת מימון אסטרטגית עם חברת ההתחדשות העירונית "Re-New", חברת בת בבעלות משותפת של חברת הנדל"ן הציבורית עמרם אברהם ושל אלי נידם, מייסד ומנכ"ל חברה הציבורית שוהם ביזנס. חברת Re-New מתמקדת בפרויקטים בהתחדשות עירונית באיזור הצפון. 
מדובר בעסקה ייחודית בענף, המשלבת מספר מכשירים פיננסים שונים בעסקה אחת. זאת, לאור האמון הגבוה של מגדל בבעלי השליטה בחברה וביכולותיה. בשלב זה, תעמיד מגדל ליווי לפרויקטים של התחדשות עירונית של החברה בהיקף של כ-1.5 מיליארד שקל רק בשנה הקרובה כאשר בהמשך שיתוף הפעולה צפוי להתרחב לליווי פרויקטים עתידיים נוספים. בנוסף, מגדל מעניקה לחברה מסגרת אשראי בסך של 125 מיליון שקל לטובת קידום פרויקטים עתידיים שיתמכו בפיתוח וצמיחתה של החברה.
כמו כן, מתוך הבנה שלחברה פוטנציאל צמיחה משמעותי, מגדל תקבל כחלק מהעסקה אופציות בחברה בעת הנפקה. העסקה מלווה משפטית ע"י עוה"ד אורי סגיב, גלעד גוני ואיליי מנור משרד סגיב גוני עורכי דין ומצד עמרם את נידם מלווה על ידי משרד עו"ד לרון אבו ועו"ד אתי חן שריקי.
איריס חסקי, מנהלת מערך ערבויות וליווי בנייה בחטיבת ההשקעות של מגדל ביטוח ופיננסים, מסרה: "אנו רואים בחברת עמרם אברהם ובאלי נידם שותפים אסטרטגיים לדרך, ומברכים על ההזדמנות להעמיק את שיתופי הפעולה עמם. עסקה זו משקפת את חזון חטיבת ההשקעות של מגדל לספק פתרונות מימון איכותיים, גמישים וחדשניים, המאפשרים לקדם פרויקטים משמעותיים ולתרום לפיתוח שוק הנדל"ן הישראלי".
אבי פרץ, מנכ"ל חברת RENEW עמרם את נידם התחדשות עירונית: "אנו גאים על הבעת האמון מצד אחד הגופים המוסדיים המובילים בישראל. לחברה יש רקורד מוכח של עשייה עם מסירת אלפי יח"ד ועוד כ-40 אלף יח"ד בשלבי תכנון וביצוע שונים בעשרות פרויקטי התחדשות עירונית  ברחבי הארץ. שיתוף הפעולה האסטרטגי והליווי הפיננסי יאפשר לנו להגביר את היקף הפעילות ולצאת לשיווק עם מפרויקטים חדשים ביניהם בערים  מגדל העמק, טירת כרמל, חיפה, קריות ועכו ועוד.
התחדשות עירונית מהווה נדבך מרכזי בשוק הדיור והתשתיות. אנו פועלים בשיתוף מלא עם רשויות התכנון, אנשי המקצוע ברשויות המקומיות ובעלי הדירות, ואנו מאמינים מאוד בשוק ההתחדשות העירונית שממשיך לצמוח ולהתפתח לאורך זמן".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה