ויראלי

הנשיא הרצוג התרגש ולקח איתו נעלי קיפי חדשות הביתה

מנכ"ל טבע נאות הפתיע את נשיא המדינה יצחק הרצוג בתמונה נוסטלגית מילדותו בה הוא לובש את נעלי הקיפי המפורסמות משנות ה-60' והנשיא אף קיבל במתנה זוג נעליים חדשות לשימושו האישי - שיחממו אותו בחורף הקרוב בבית הנשיא בירושלים
דסק תקשורת |  1
יצחק הרצוג (צילום פלאש 90/ תומר נויברג)
נשיא המדינה בוז'י הרצוג, הגיע שבוע שעבר יחד עם רעייתו לקריית שמונה לרגל חזרתם של התושבים לשגרה, וזאת עם פתיחת שנת הלימודים. אבל עתה נחשפת גם המתנה הלא שגרתית שקיבל.
במהלך ביקורו בקרית שמונה, ירון בוגנים, מנכ"ל נאות (טבע נאות) ישראל, העניק לנשיא תמונה נוסטלגית מילדותו, בה הוא יושב לצד אביו, הנשיא לשעבר חיים הרצוג ז"ל, כשהוא נועל את נעליי הקיפי האייקוניות. יחד עם התמונה קיבל הנשיא גם זוג נעליים חדשות לשימושו האישי שיחזרו איתו הבייתה לבית הנשיא. הנשיא הרצוג הודה על המחווה המרגשת.

מנכ"ל נאות ישראל ירון בוגנים ונשיא המדינה יצחק הרצוג. צילום: טבע נאות
כזכור,  ביום שני שעבר, נשיא המדינה יצחק הרצוג, הצפין יחד עם רעייתו מיכל לפתיחת שנת הלימודים החדשה בבית הספר הממ"ד רמב"ם בקריית שמונה.
נשיא המדינה ורעייתו מיכל בפתיחת שנת הלימודים בקרית שמונה. צילום: עמוס בן גרשום/ לע״מ
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, פתחו את שנת הלימודים דווקא בבית ספר הממלכתי-דתי רמב"ם - שנפגע בזמן המלחמה וחזר לפעילות רק לפני כחצי שנה. את ביקורו ליווה ראש עיריית קריית שמונה, אביחי שטרן. 
עם הגעתו, הפריח נשיא המדינה יחד עם תלמידי בית הספר וסגל ההוראה בלונים צהובים בתפילה להשבתם של החטופים במהרה.
נשיא המדינה פתח ואמר: "אנחנו מאוד שמחים להיות כאן אתכם - קריית שמונה היא סמל, סמל עמוק מאוד בתודעה הלאומית של עם ישראל, היא הייתה סמל עוד לפני שנולדתם, ובשנתיים האחרונות היא הפכה לסמל כפול ומכופל, כי קריית שמונה עמדה שם בחזית, בגבול, מול מתקפה איומה ובלתי פוסקת. 
אנשים שינו את כל שגרת חייהם -יצאתם מבתיכם, חלקכם נשאר להגן על היישוב - והנה אנחנו כאן כסמל של גבורה, סמל של ניצחון, קריית שמונה ניצחה - בזכות תושביה, ילדיה, הוריה בוגריה - כולם עמדו נחושים איתן, וכולם חוזרים לחיות כאן כדי להמשיך ולפתח את קריית שמונה. אנחנו רוצים שהיא תגדל ותתפתח ותתרחב, יחד עם כל ישובי הצפון".
 
צלם: אבי קנר, מקליט: גדעון ארנולד
אעוד הוסיף הנשיא: "ני בעיקר רוצה להודות למנהלת בית הספר - רחל היקרה, לכל צוות ההוראה וצוות הבית ספר, למשפחות ולהורים ולכם - אתם תזכרו את הפרק הזה בחייכם כל ימי חייכם, ואתם תספרו איך חזרתם ואיך הקמתם. החיוך שלכם היום זו התשובה הניצחת".

"אני רוצה לעודד את תושבי ישראל", המשיך הרצוג, "לחבק ולומר תודה - למורות ולמורים שלנו שמלמדים דור נפלא של ילדים. אני מאחל לדור הזה שידע שלום ושלווה, יכיר את האחר ויאהב את רעהו - ׳ואהבת לרעך כמוך׳. שנדע ימים טובים יותר, בתפילה שנראה את כל החטופים בבית הכי מהר שאפשר".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    עלי קיפי עולות יותר מבובת באגס באני, נכון?! 433 איכה?
    גם כן נשיא 09/2025/11
    הגב לתגובה זו
    1 0
    קדימה הרצוג לחזור לחדרי החקירות והפעם לא לשתוק. אופס… שכחתי, אתה משלנו. הכל טוב. קח עוד זוג.
    סגור