ויראלי

מאיה קיי בזוגיות חדשה: עם חברו הטוב של טל מורד | צפו

הדוגמנית ומגישת הטלוויזיה מאיה קיי נמצאת בימים אלו במערכת יחסים חדשה, אלו הפרטים הנוצצים על הגבר החדש בחייה
צוף צימרינג |  5
מאיה קיי (צילום אינסטגרם/ maya.keyy)
הדוגמנית, מנחת הטלוויזיה וכוכבת הרשת מאיה קיי, כבשה כבר כמעט כל במה אפשרית מפריצה בעולם הדוגמנות הבינלאומי עם קמפיינים ל"אסוס", "בוהו", "אייקוניק לונדון" ועוד, לצד השתתפות בקמפיינים גדולים ישראליים, כגון: "עדיקה", "טוונטי פור סבן", "רנואר", עד לקולקציית קפסולה משלה עם חברת הטיפוח הישראלית "Careline" מבית סנו.
הקמפיינים הללו, כולל פריצה לתודעה הציבורית עם העונה ה-12 של "הישרדות" בהפקת שידורי רשת, הביאו אותה למקום שהיא נמצאת היום - כוכבת ישראלית גדולה. במהלך התוכנית אף התאהבה בדוגמן טל מורד, השניים היו יחד כשנתיים ונפרדו.
כעת נודע כי קיי נמצאת ב-3 חודשים האחרונים בזוגיות חדשה עם גבר בשם עמית אלקסלסי בן 26 מתל אביב, במקור מיסוד המעלה. השניים בילו יחד בסופ"ש האחרון עם חברים משותפים בצפון, ולמעשה בן הזוג החדש - הוא חבר טוב של האקס מורד, שמכיר את מורד דרך בן דודו רועי מורד.

קרדיט: אינסטגרם @amit_elkaslasy
צפו בפפראצי של השניים.
 
קרדיט: צילום פרטי
צפו בתמונה של האקס מורד ובן הזוג הנוכחי אלקסלסי מתוך בילוי עם חברים בכנרת לפני כשנה.

קרדיט: צילום פרטי
בשנה שעברה, קיי השתתפה בתכנית "רוקדים עם כוכבים" שם התחרתה באקס טל מורד והגיעה למקום ה-2. לאחרונה הגישה גם לראשונה את התוכנית "מדברים עם כוכבים" שליוותה את העונה ה-4 של הפורמט. אחרי ההצלחות הללו, קיי לוהקה רשמית לפסטיגל. 
כזכור, בראיון בהרמת הכוסית ובסבב ראיונות לתקשורת של המופע הגדול בחנוכה, הצטרפה קיי לראיון של המוזיקאי בן ה-18 נדב חנציס וחיבקה אותו, דבר שלא התקבל בברכה אצל הגולשים, כאשר חנציס נמצא במערכת יחסים זוגית כבר שנה עם חברתו אביה. 
הגולשים החליטו לתקוף את קיי: "לא מפסיקה להימרח על גברים שנמצאים בזוגיות דיי!", "היא פיזית לא מפסיקה להידבק לגברים שנמצאים בזוגיות, מה זהה יואו", "מאיה קיי כל כך פיקמי די", "יש לו חברה מה היא נדבקת", "כל מקום היא נדחפת מה זה", "די מאיה, די חיים- זה הולך ומתדרדררר", "מאיה קיי את בלתי די", "מאוסה!", "מה עובר על מאיה", "די למה להירמח ככה יש לו בת זוג, איכס", "תמצאי לך חבר משלך".
עם זאת, חלק מהגולשים תקפו את הגולשים האחרים וגוננו על קיי: "היא מתנהגת כמו אחותו הגדולה. על הכל יש לכם מה להגיד", "מה נמרחת? היא פיזית חיבקה אותו, מה הבעיה?", "כולה חיבוק, מה עשיתם מזה", "תשחררו את מאיה".
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    הם לא ביחד כי יריבו על החיות
    שלי 10/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    error@israelhayom.co.il
    סגור
  • 2.
    עכבר העיר עכבר הכפר מוגזם
    נוי מזן 10/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קודם כל שאתם עושים השפלות הפוכים זההרציני מאוד גם במגע וגם בכסף ובמראה זה לא הפרצוף והגוף גם האיכות כי תולעת שניכנס למכון כושר זה הוקוס פוקוס ושיקח מכוערת או שמנה למה ואיך הגיע ליפה מישהו מוכן להסביר מה הקשר ריאליטי כולם אותו הדבר בדמויות? ההגיון אין בחיים אותו הדבר והיתנהגויות כאלה גועל נפש
    סגור
  • 1.
    אני רק מנסה להבין, זה לא אותה אחת שרבה עם רומי פרנקל כי
    גשדס 10/2025/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אני רק מנסה להבין, זה לא אותה אחת שרבה עם רומי פרנקל כי היא העזה לפלרטט עם טל מורד ברוקדים עם כוכבים וטענה שזה דבר שלא יעשה בין חברות למרות שהן לא חברות בקשר אישי רק חברות למקצוע? ממתי לצאת עם חבר הכי טוב זה כן בסדר? זה כלל הכי לא כתוב שיש.
    סגור
  • מאיה קיי צבועה
    מאיה קיי צבועה 10/2025/12
    הגב לתגובה זו
    1 0
    צודקת, הזיה
    סגור
  • נכון בול צביעות וחבל מצטער עצוב גם יפה
    משה 10/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ריאלטי זה נזק וגם הרשתות ואיפה האמת
    סגור