ויראלי

הכוכב החדש של ערוץ 16 מודה: "חושב על ביבי ואני פתאום מתחזק"

איש הטלוויזיה והחזאי הוותיק צחי פלג שיתף את עוקביו בתקופה המורכבת שהוא עובר, והפתיע כשחשף כי ראש הממשלה, בנימין נתניהו מצליח לחזק אותו
צחי פלג (צילום ערוץ 16)
איש הטלוויזיה והחזאי הוותיק צחי פלג שכיכב בערוצים 2, 14, i24NEWS והשתתף ב"האח הגדול" הצטרף לאחרונה לנבחרת הטאלנטים של ערוץ 16 וישמש כחזאי הראשי. בשנים האחרונות מיקד את פעילותו ברשתות החברתיות, שם הוא מנהל ערוץ טיקטוק מצליח במיוחד תחת השם "ד"ר מזג האוויר" נוסף לאתר ואפליקציה בשם: "התחזית ישראל".
פלג חשף בסרטון בחשבון האינסטגרם שלו על הדברים שהוא עובר בתקופה האחרונה: "אני חייב לשתף אתכם באיזה משהו אישי שאני חווה בתקופה האחרונה, אני ברגעים הכי קשים שלי , אני קם על צד שמאל בבוקר, כואבת לי השן, לא יודע, העין שורפת לי, קיבלתי איזה בשורה לא טובה, חלמתי איזה חלום לא טוב בלילה וקמתי ממנו כסיוט".
 

עוד הוסיף והקביל את העניין לראש הממשלה, בנימין נתניהו: "לא יודע, כל הבשורות הרעות האלה שמחלישות אותי, ואז פתאום כזה אני חושב על ביבי, ולא יודע אני פתאום מתחזק. ואני מרגיש ביטחון עצמי. וואלה, אני חושב על בנימין נתניהו, מנטלית, וואלה אני מרגיש חזק. פיתחתי מודעות עצמית".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה