ויראלי

מיכל הקטנה פורצת בבכי: "דאגות לפרנסה"

כוכבת הילדים העלתה תיעוד חשוף מתוך ביתה בשעת לילה מאוחרת, כשהיא ממררת בבכי ומספרת על המציאות המורכבת של חייה: "יש אינסוף דאגות, יש לדאוג לפרנסה"

מיכל הקטנה (צילום יוטיוב/ רשת 13)
מיכל הקטנה (מיכל ויצמן) רגילה להופיע מול אלפי ילדים כשהיא מחויכת ומלאת אנרגיה, אך מאחורי הקלעים המציאות מורכבת בהרבה. בסרטון חשוף ודומע במיוחד שהעלתה לרשתות החברתיות, החליטה כוכבת הילדים להסיר את המסכות ולשתף את עוקביה במציאות המורכבת שאיתה היא מתמודדת לבדה.
בשעה מאוחרת, כשהיא מארגנת מזוודה ליום צילום ארוך שמתחיל ב-5:30 לפנות בוקר, היא פרצה בבכי וחשפה את הניסיון לתמרן לבד בין המשימות, הדאגות הקיומיות והנטל הכלכלי הכבד.
הסטורי המדובר:

סטורי מיכל הקטנה:
מיכל הקטנה במונולוג כואב מתוך הבית: "מאחורי כל תמונה, כל חיוך וכל הופעה, יש חיים שלמים שאף אחד כמעט לא רואה. יש לי בית שלם לנהל לבד. יש אינסוף דאגות. יש לדאוג לפרנסה. יש ארוחות להכין, הסעות, קייטנות, קניות, כביסות, חיבוקים והקשבה. ובעיקר יש לי אחריות כבדה, עומס רגשי ונפשי."
ויצמן שיתפה את עוקביה במחשבות הבלתי פוסקות שמלוות אותה בכל לילה מחדש, ותהתה בקול מי יקח את הילדים בבוקר לקייטנה, איך בתה נאיה תגיע לגן, מי יחזיר אותם ואיך תספיק לדאוג שיהיה להם אוכל חם.
לצד הלוגיסטיקה המשפחתית, היא סיפרה על חזיתות נוספות ומורכבות שהיא נאלצת לנהל במקביל, כולל "החלטות לא פשוטות והתמודדויות משפטיות מורכבות שמלוות אותי כבר תקופה ארוכה. אינספור חזיתות שצריך לנהל, לפעמים כולן באותו יום."
על האמהות והקושי להישאר חזקה היא שיתפה: "וכל זה לצד התפקיד הכי חשוב בחיי: אמא לשישה ילדים, שכל אחד מהם הוא עולם שלם של רגשות, צרכים וחלומות. אני משתדלת להיות חזקה, אבל הנה אני כאן, מתפרקת. נשברת... אני כבר עייפה."
למרות רגעי השבר והדמעות מול המצלמה, ויצמן בחרה לסיים את המונולוג במסר אופטימי של כוח, כשהיא מבהירה שהיא לא מתכוונת לוותר לעצמה: "מחר, כמו בכל בוקר, אני אקום מחדש. לאהוב, להאמין, להתפלל חזק, לעבוד ולהודות לבורא עולם על הזכות להיות אמא לשישה ילדים שהם כל עולמי."
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה