ויראלי

מבוכה בטוטו: המנכ"ל מאיר ברדוגו הימר על ארגנטינה והפסיד

גמר המונדיאל הגיע לשיא צפיות בישראל וכבש את העולם בסערה. האיש החזק ביותר בהימורי הספורט בישראל, מנכ"ל הטוטו מאיר ברדוגו, הימר שדווקא ארגנטינה תהיה הזוכה במונדיאל, והפסיד
מנכל הטוטו מאיר ברדוגו (צילום ברני ארדוב יחצ)
מנכ"ל המועצה להסדר ההימורים בספורט, תאגיד הטוטו שאמון על הימורי הכדורגל בישראל, היה מבין אלו שחשבו שדווקא ארגנטינה תיקח את המונדיאל - וכמו רבים, טעה בניחוש שלו.
על פי גלובס, מאיר ברדוגו, מנכ"ל הטוטו, היה מבין אלו שהימרו כי ארגנטינה תהיה הזוכה במונדיאל 2026, יחד עם מנכ"לים כמו ירון צפדיה, מנכ"ל ניופאן ועוד. מהצד השני: המהמרים על ספרד שהימרו נכון היו שלומי בכור מנכ"ל סודהסטרים, קווין צ'ו מנכ"ל LG ישראל ועוד.
כזכור, טבלאות ההימורים הגדולות בעולם, כמו פולימרקט, הביאו לספרד את הניצחון כבר כמה ימים לפני הגמר, עם מעל 50% סיכויים לזכות, אל מול ארנגטינה שעמדה על 38-39% סיכויים.
הניצחון הגדול של ספרד 1:0 על ארגנטינה, הוביל אתמול לשיאי צפייה לכאן 11, ושבירת שיאים של כל הזמנים.
בכך, משחק גמר מונדיאל 2026 בכאן 11 הגיע לנתון מפלצתי של 40.6% רייטינג - ובכך נקבע כמשחק ששבר את שיא הצפייה של כל הזמנים אי פעם בישראל. הטירוף סביב חגיגת הכדורגל הטיס את תאגיד השידור הציבורי לערב בלתי נשכח, בעוד שאר הערוצים נאלצו להסתפק בפירורים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה