ויראלי
נער נפגע מרכבת בעת צילום וידאו לרשתות חברתיות
נער הודי הפגין חוסן לאחר שנפגע מרכבת מתקרבת - וחי כדי לספר את הסיפור. צילומי התנגשות הזויים מתפוצצים ברשת
התקרית התרחשה ביום ראשון בזמן שהנער, בשם צ' אקשיי ראג', בן 17, צילם סרטון בסגנון משפיענים, על פי הדיווחים עבור אינסטגרם רילס, לאורך מסילת רכבת ליד תחנת הרכבת Kazipet בטלנגנה, דרום הודו. לפי דיווחים מקומיים, הסטודנט להנדסה התעלם מאזהרות של עובדי הרכבת שביצעו תיקונים באותה עת. כתוצאה מכך, הדברים ירדו מהר מהפסים.
בצילומי כסיסת הציפורניים ניתן לראות את הנער צועד לאורך קו הרכבת לכיוון המצלמה. קטר מטיל לעברו רק מאחור. ניתן לשמוע את חברו של ראג', המצלם את הקליפ בטלפון הנייד שלו, מנסה להזהיר את כוכב המדיה החברתית השואף.

אבל זה מאוחר מדי; הרכבת חותכת את כתפו של הילד, מעיפה אותו ארצה כמו בובת סמרטוטים בעוד חברו ממהר לעזרתו. הקליפ מסתיים בראג' קם על רגליו כשדם חודר מאוזנו. חייו של אופנוען ניצלו על ידי קסדה - לאחר שאוטובוס דרס את ראשו
משטרת הרכבת הבהילה לאחר מכן את הצעיר מחפש הכוח לבית חולים ממשלתי, ולאחר מכן הוא הועבר למתקן פרטי על ידי משפחתו.
משטרת הרכבת הבהילה לאחר מכן את הצעיר מחפש הכוח לבית חולים ממשלתי, ולאחר מכן הוא הועבר למתקן פרטי על ידי משפחתו.
עוד ב-
באורח נס, ראג' שרד את המברשת המילולית שלו עם מוות: למרות שספג מספר פציעות בפנים ושבר ברגל במהלך התאונה, האינסטגרם נמצא כעת מחוץ לסכנה וצפוי להחלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



