ויראלי
גרושתו של בן אל תבורי מוחקת את 2022: "החיים קצרים"
אורטל עמר בפוסט מרגש לקראת 2023: "בתוך שנה עם מלחמות רגשיות לא פשוטות, אני תמיד בוחרת לייצר לי ולתו זכרונות יפים, שנה אזרחית טובה וברוכה הבאה 2023"
שנה לא פשוטה בכלל עברה על אורטל עמר. האקסית של בן אל תבורי תזכור את 2022 בעיקר בשל חשיפת ההקלטות הקשות מצד הזמר בו הטיח בה מילים קשות וגם בבנם המשותף תו פרינס על רקע סכסוך עמוק וחריף בין השניים.
אבל נראה שכעת, אחרי שחשפה את פניו של הילד לראשונה, היא ממשיכה לעשות את מה שטוב לה בלבד. בפוסט שהעלתה לרשתות החברתיות היא נפרדה מהשנה האחרונה והראתה עד כמה היא מחכה ל-2023.
בפוסט כתבה עמר: "כנראה שאין דרך יותר חמודה מלסיים את השנה החדשה בלונה פארק ובעיקר לזכור כשאנחנו עושים סיכומים ומסתכלים לאחור, אנחנו בעיקר זוכרים את החוויות שלנו. כשאני הייתי ילדה היו לוקחים, אותי כל הזמן ללונה פארק, המקום נתקע קצת בזמן.. בכל זאת, החוויה ממנו נשארת אותו הדבר".
עוד ב-
לסיום כתבה עמר: "החיים מאד קצרים, צריך לייצר בהם זכרונות טובים, בתוך שנה עם מלחמות רגשיות לא פשוטות, אני תמיד בוחרת לייצר לי ולתו זכרונות יפים, שנה אזרחית טובה וברוכה הבאה 2023".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



