עסקי ספורט

אהוד אולמרט נגד אלי אוחנה ובית"ר י-ם: "קשה להשלים עם הקהל הזה"

ראש הממשלה לשעבר חשף כי לא מגיע יותר למשחקיה של הקבוצה: "כשאתה שומע 'מוות לערבים' קשה להשלים עם זה", אוחנה הגן: "זה לעשות עוול לקהל גדול מאוד"
מערכת ice |  8
אהוד אולמרט נגד אלי אוחנה (צילום פלאש 90/ משה שי ,מסך i24NEWS)
ראש ממשלת ישראל לשעבר, אהוד אולמרט ידוע באהדתו לבית"ר י-ם חשף כי לא מגיע למשחקי הקבוצה מזה שנים בעקבות התנהגות הקהל. 
בתכנית הרדיו של 103FM, עלה אולמרט לתכניתם של ברק סרי וכוכב העבר של הקבוצה, אלי אוחנה ותקף: " אני אוהד בית"ר, לא חדלתי להיות אוהד הקבוצה ליום אחד. אני לא הולך למשחקים כי אני לא רוצה לראות את עצמי בתוך הקהל הזה. כשאתה שומע את הקריאות 'מוות לערבים' מהיציעים קשה להשלים עם זה".
הקש ששבר את גב הגמל מבחינתו הוא הטקס לפני משחקה של הקבוצה לציון יום השנה להירצחו של נשיא מדינת ישראל לשעבר, יצחק רבין לפני יותר מעשור. מנגד, אוחנה הגן על אוהדיה של הקבוצה: "אני חושב שיש שינוי אדיר בשנים האחרונות גם בהתנהלות וגם בהתנהגות וזה לעשות עוול לקהל גדול מאוד".
ראש הממשלה לשעבר המשיך לתקוף: "כל עוד איתמר בן גביר הוא אוהד של בית"ר ירושלים או אוהד של הקהל של בית"ר ירושלים, אני נמצא במקום אחר. אני הולך אגב למשחקי כדורסל של הפועל ירושלים, שזו קבוצה שתמיד אהדתי ועזרתי לה וסייעתי לה ברגעים מאוד קשים".
 
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    מזמן עבר לשמאל
    משה 12/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה יש,לו לעשות במשחקי בית"ר. הוא יודע שיזרקו אותו משם בבושת פנים וירקו עליו מטומטם ועיוור הוא לא.
    סגור
  • 6.
    זאת צביעות
    גבריאל 12/2025/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אדון אולמרט בתקופתך הקריאות נגד ערבים היו יותר נפוצות עוד כשעלי עותמן שיחק בהפועל משנות השבעים המוקדמות דווקא היום הם פחתו על מי אתה עובד ? לדעתי אתה חושש מהקהל הם לא אוהבים את ההתבטאויות שלך נגד הממשלה והמדינה באמצעי תקשורת ערבים או זרים .
    סגור
  • 5.
    כאוהד בית''ר משנות ה60, בית''ר הייתה קבוצה של השכונות
    ציוני גאה 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בית''ר הייתה קבוצה של השכונות , שפוליטיקאים וגזענים הפכו אותה לקבוצה לאומנית וגזענית. אוחנה רוכב על כל פופוליזם. עדיף היה שהיו ממשיכים לטפח נוער משהשכונות כולל ממילא , קריית יובל,מוסררה ועוד, ולא לחינוך לאלימות וגזענות.
    סגור
  • 4.
    נוכל. הגעתי למשחקי ביתר בשנות ה90
    ייייי 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    1 0
    וליקקת לנו את הטוסיק. היום אתה אסיר משוחרר ועברת לשמאל, ואתה אדום.
    סגור
  • 3.
    אל תגיע , מי רוצה לראות את הפרצוף המכוער
    דור 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    2 0
    שלך. החלא ה מספר שלא יגיע. גם אנחנו לא רוצים להיות בחברת אסיר משוחרר.
    סגור
  • 2.
    שוב נותנים במה לעבריין המורשע? (ל"ת)
    מולי 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • התכוונת חביבי נתניהו השקרן
    עד מתי רשעים יעלוזו 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 1
    ממשלה הזויה
    סגור
  • 1.
    אולמרט
    אבי 12/2025/11
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סוס מת גמור שב בבית שב בבית מה זה מענין תבוא לא תבוא שב בבי שב בבית
    סגור