עסקי ספורט

עופר ינאי ואסף רפפורט בעסקת ענק: הרכישה בשווי 250 מיליון דולר

למרות שטען כי אינו מעוניין להיכנס כשותף בהפועל תל אביב, המגעים בין אסף רפפורט לעופר ינאי חודשו, במסגרתם מייסד וויז עשוי לרכוש 10% מהשליטה בקבוצת הכדורסל
מערכת ice |  6
אסף רפפורט, עופר ינאי (צילום shutterstock, נתנאל טוביאס, פלאש 90/ חיים גולדברג)
לפני כחודשיים מייסד חברת וויז, אסף רפפורט, שאחראי על האקזיט הגדול ביותר בתולדות מדינת ישראל, הגיע להיכל מנורה מבטחים למשחק של קבוצת הכדורסל הפועל תל אביב, שנמצאת בבעלותו של איש העסקים והבעלים של חברת נופר אנרג'י, עופר ינאי, והצית את הדמיון של האוהדים האדומים.
מיד החלו שמועות על כך שרפפורט עומד להיכנס כמשקיע בקבוצה האדומה של ינאי, אלא שמהר מאוד רפפורט הכחיש את השמועות וטען כי "״היה לי ממש כיף במשחק האחרון של הפועל תל אביב, אולם אין לי כוונה להיכנס כבעלים לקבוצת כדורסל בשלב זה״.
אלא אמש (שבת) פורסם ב-YNET כי על אף ההודעה שהוציא רפפורט, המגעים בינו לבין עופר ינאי חודשו והוא עשיו לרכוש 10% מקבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב ב-25 מיליון דולר, מה שמשקף לקבוצה שווי שוק מרשים במיוחד של 250 מיליון דולר.
רפפורט, שהקים את Wiz ומכר אותה לגוגל ב-32 מיליארד דולר, עוסק כיום בעיקר בהשקעות בסטארטאפים, בעיקר בתחומי אבטחת מידע. בעבר ניהל את מיקרוסופט ישראל והצטיין בניהול עובדים ובהשגת תוצאות. ספורט הוא תחום משני עבורו, בעוד אהבתו הגדולה היא לכלבים ופעילות חברתית. רפפורט הוא שותף עסקי של גילי רענן - שכבר מחזיק ב־10% ממניות הקבוצה.
 
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    מוכר לו נחושת במחיר של זהב . עובד עליו (ל"ת)
    שמאי 01/2026/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    שימעלה
    מוני 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מזיע קח אותו לפיצה …
    סגור
  • 3.
    אבל ההוא קנה 10 אחוז ב 60 מיליון ?
    קיש קיש קריא 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    יאלה שחרר כזף אסף יקמצן עופר חנוק
    סגור
  • המחיר עלה (ל"ת)
    דודי 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    מוכר את הפועל לחתיכות קטנות (ל"ת)
    עמי 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 3
    סגור
  • 1.
    אסף בהפוע לזה חלום! הלוואי (ל"ת)
    חלום רטוב 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור