עסקי ספורט
עופר ינאי מאבד את ההנהלה: הסמנכ"לים הבכירים הודיעו על התפטרות
לאחר סיום עבודת הדוברת, שירי אלג'ם שני הסמנכ"לים הבכירים עוזבים את הפועל תל אביב בכדורסל וככל הנראה, זה לא הסוף
המשבר מעמיק. הפועל תל אביב של עופר ינאי חווה את אחד מרגעיו המורכבים ביותר. לצד היכולת המאכזבת על הפרקט והקרע המעמיק עם האוהדים, המשבר מחריף כעת גם במישור הניהולי עם עזיבתם של שני אנשי מפתח בהנהלת הקבוצה. נראה כי הלחץ במועדון האדום הגיע לנקודת רתיחה.
על פי פרסום ראשון ב-"ערוץ הספורט", בן רובינו, סמנכ״ל הקבוצה ועמרי לוטינגר, סמנכ״ל התפעול, התפטרו מתפקידם. בנוסף נכתב, כי צפויות התפתחויות נוספות בהנהלת הקבוצה.
רק בחודש שעבר, שירי אלג'ם שהייתה דוברת הקבוצה סיימה את עבודתה במועדון לאחר שנה אחת בלבד. אלג'ם, הגיעה להפועל לאחר שנים רבות ב'ערוץ הספורט' וכדוברת איגוד האתלטיקה. בתקופתה במועדון, ליוותה את הקבוצה באחת העונות המאתגרות והמתוקשרות ביותר בתולדותיה שכללה את הזכייה ההיסטורית ביורוקאפ והמעבר להיכל מנורה מבטחים - צעד שעורר מחלוקת אצל חלק מהקהל.
בהנהלת הפועל תל אביב כבר נערכו לעזיבה ומי שייכנס לתפקיד דובר הקבוצה הוא מנהל מחלקת המדיה, לידור רוטמן. בעברו מילא מספר תפקידים במועדון הכדורסל הפועל באר שבע, בהם מנהל מחלקת המדיה, דובר המועדון ומנהל הקבוצה הבוגרת.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



