עסקי ספורט
דניאל פרץ עלול לעוף מהגמר בגלל צילום תמונות אסורות: "עונש חמור"
אחרי הניצחון הדרמטי על כר הדשא ושער הניצחון בדקה ה-116, קבוצתו של השוער הישראלי עומדת במרכזה של סערה שבסופה היא עלולה לאבד את הסיכוי לעלות ליגה: "מבצעים בדיקה כדי שכל העובדות וההקשרי יובנו" | כל הפרטים
דרמה אדירה נרשמה אמש על כר הדשא באנגליה, כאשר השוער הישראלי דניאל פרץ וקבוצתו סאות'המפטון הבטיחו לכאורה את מקומם בגמר פלייאוף העלייה לליגה הבכירה.
לאחר שהמפגש הראשון בחצי הגמר מול מידלסבורו הסתיים בתיקו מאופס, משחק הגומלין סיפק את כל המתח המצופה והסתיים בתוצאה 1:2 לטובת "הקדושים", בזכות שער הכרעה דרמטי שנכבש בדקה ה-116 של ההארכה.
אולם כעת, למרות החגיגות והעובדה שהקבוצה נמצאת בשיאו של מסע התאוששות מרשים - ממקום 15 בחודש ינואר ועד לרצף של 20 משחקים ללא הפסד - עננה כבדה מעיבה כעת על ההעפלה לגמר.
על פי דיווח שעלה הערב בטיימס האנגלי, יתכן שלמרות הניצחון המרשים הקבוצה לא תעפיל לגמר הפלייאוף, וזאת בעקבות פרשת ריגול בה היא חשודה.
עיתונאי הספורט המוכר מרטין זיגלר כתב דברים נוקבים לגבי עתידם של הקדושים וציין כי: "סאות`המפטון צפויה להישפט לפני גמר הפלייאוף שייערך ב-23.5. מידלסברו עשויה להגיע לגמר גם אם תפסיד לסוטון בגומלין. סוטון מואשמת בצילום ללא אישור בשטח פרטי של מידלסברו ועלולה לספוג עונש חמור בעקבות חוק שהוכנס ביוני 2019".
החוק עליו מסתמך זיגלר נקבע בעקבות פרשת ריגול קודמת בכדורגל האנגלי, ולפיו צפייה באימון של קבוצה אחרת 72 שעות לפני המפגש ביניהן נחשבת לעבירה חמורה שעונשה עשוי להגיע עד כדי פסיקת הפסד טכני.
לדברי זיגלר, הסיכון של סאות'המפטון לאבד את מקומה בגמר הוא כפול, שכן קיימת אפשרות של הדחה ישירה מהמפעל, או לחילופין מתן ניצחון טכני למידלסבורו, מהלך שידיח בכל מקרה את קבוצתו של פרץ בשקלול שני המשחקים.
עוד ב-
מנכ"ל המועדון, פיל פרסונס, התייחס לחשדות הקשים בהודעה רשמית שבה נמסר כי: "אנחנו מבצעים בדיקה פנימית כדי לוודא שכל העובדות וההקשרים יובנו כראוי. אנחנו מבינים את הדיון והספקולציות, אנחנו מאמינים שחשוב שהתמונה המלאה תתברר לפני שמסיקים מסקנות, המועדון משתף פעולה באופן מלא". כעת נשואות העיניים להחלטת בית הדין, שתקבע האם הישג השיא על המגרש יתבטל בגלל פעילות אסורה מאחורי הקלעים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



