עסקי ספורט

אלונה ברקת במהלך כלכלי ענק: זו החלטת המיליונים שהתקבלה

במקום יציעים ריקים ברומניה, הפועל באר שבע פותחת את השערים לקהל המקומי: המועדון יאפשר לאוהדים רומנים לרכוש כרטיסים למשחקים באירופה - מה שצפוי למלא את האצטדיון ולהכניס מיליונים לקופה | כל הפרטים

אלונה ברקת (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, shutterstock)
בזמן שהפועל באר שבע מתכוננת למשחק הגומלין בשלב הפלייאוף מול סבאח ביום שלישי הקרוב - נרשם מהלך כלכלי ענק בשורות המועדון.
כזכור, בשל המצב הביטחוני בישראל והאיסור לארח באצטדיון טרנר, המועדון העתיק את "הבית" האירופי שלו לעונה הקרובה לבוקרשט שברומניה.
לפי דיווח באתר הרומני DigiSport, בעוד שבמשחקים האחרונים הותרה כניסת אזרחים ישראלים בלבד, בשלב הליגה - בין אם מדובר בליגת האלופות ובין אם בליגה האירופית - התמונה צפויה להשתנות לחלוטין. הנהלת הפועל באר שבע החליטה לאפשר כניסה לכלל האוהדים, ללא קשר ללאומיותם.
מדובר בצעד אסטרטגי ומשמעותי עבור המועדון. מכיוון שבאר שבע אינה יכולה למלא את האצטדיון בבוקרשט באוהדים מישראל כפי שהיא עושה בטרנר, פתיחת השערים לקהל הרחב תאפשר לאלפי חובבי כדורגל מקומיים ברומניה להגיע למשחקים מול מעצמות אירופיות ולהזרים הכנסות עתק ממכירת כרטיסים לקופת המועדון.
במקביל, שחקן העבר ג'יקה קראיובאנו התייחס לבחירה בבירה הרומנית ואמר ב-Digi Sport: "בעיניי רומניה היא המדינה הבטוחה ביותר באירופה. ככה זה נראה לי כרגע, בכנות. בהפרש ניכר. או לפחות אחת מהן".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    החלטה טובה
    ראול ונדברג 08/2026/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כבר עכשיו משתרכים תורים ארוכים של אלפי רומנים שרוכשים כרטיסים ואף התגלו מעשי ספסרות בכרטיסים
    סגור