עסקי ספורט
ירח הדבש היוקרתי של אהבת השם גורדון: זה הסכום שישלם
לוחם האגרוף התאילנדי אהבת השם גורדון ואשתו הטרייה אורן לוי ימריאו בקרוב לחופשה של 12 ימים בריזורט יוקרתי במיוחד, כאשר תג המחיר של הטיסות והמלון נחשף כעת
אחרי חתונה יוקרתית בחדרה, לוחם האגרוף התאילנדי אהבת השם גורדון ואשתו הטרייה אורן לוי כבר מתכננים את הצעד הבא. במקום לחזור מיד לשגרה, השניים צפויים לעלות בימים הקרובים על מטוס ולצאת לירח דבש מפנק במיוחד.
לפי פרסום של mako סלבס, השניים בחרו בזנזיבר כיעד לחופשה הזוגית, שם הם צפויים לבלות לא פחות מ-12 ימים. הזוג הטרי צפוי להתארח בריזורט באזור נונגווי, אחד האזורים המזוהים עם החופים הלבנים והמים הצלולים של האי.
אבל לצד היעד האקזוטי, גם תג המחיר של החופשה מסקרן במיוחד. עבור 12 לילות במלון בלבד, מבלי לכלול את עלות הטיסות, הארוחות, הבילויים והפינוקים במהלך החופשה, ישלמו גורדון ואשתו כ-20 אלף שקל.
לכך יש להוסיף את עלות הטיסות. מחיר טיסה הלוך ושוב מנתב"ג לזנזיבר במהלך חודש ספטמבר מתחיל בכ-2,696 עד 3,135 שקל לטיסות בסיסיות, אך עשוי לטפס משמעותית בהתאם למועד הטיסה ולתקופות העומס סביב החגים.
בחישוב הכולל, עוד לפני הוצאות על מסעדות, אטרקציות, העברות ופינוקים, בני הזוג צפויים להוציא סכום משמעותי על החופשה. אם הטיסות יירכשו במחירים הגבוהים יותר, העלות עשויה להגיע לכ-27 אלף שקל ואף יותר.
עוד ב-
כך, אחרי אירוע החתונה המרשים, גורדון ואורן לוי ממשיכים לחגוג עם חופשה יוקרתית של כמעט שבועיים באחד היעדים המבוקשים באוקיינוס ההודי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



