תיירות
ישראייר תתחיל לטוס לניו יורק כבר בימים הקרובים - זה התאריך והמחיר
חברת התעופה תחל להפעיל טיסות ישירות לניו יורק כבר ביום שלישי הבא, אלא שלפחות בשלב הראשון כרטיס טיסה בתקופת החגים יעלה החל מ-1,900 דולר לכל נוסע
ישראייר צפויה להיכנס כבר בשבוע הבא לאחד מקווי התעופה המבוקשים והחשובים ביותר עבור הנוסע הישראלי. על פי התוכנית, ישראייר תחל להפעיל טיסות לניו יורק ביום שלישי הבא, 15 בספטמבר, במהלך שעשוי להרחיב את התחרות על הקו. אלא שלפחות בשלב הראשון, קשה לזהות בשורת מחיר של ממש.
על פי הדיווח בחדשות 12, נוסעים שירצו לטוס בתקופת החגים ייאלצו להיפרד מסכום גבוה במיוחד. מחיר הכרטיס צפוי להתחיל ב-1,900 דולר ולהמשיך כלפי מעלה. מדובר בתעריף שאינו מבשר על חופשה נגישה יותר.
גם מי שמעדיף להמתין עד לסיום החגים לא צפוי למצוא מציאה גדולה. המחיר המתוכנן לאחר התקופה העמוסה עומד על כ-1,600 דולר. אמנם מדובר בירידה של כ-300 דולר לעומת מחיר הפתיחה בחגים, אך עדיין מדובר בסכום יקר מאוד, שלא בהכרח יגרום לציבור למהר ולהזמין.
לעומתם, מצאנו כרטיסים של אל על אחרי החגים, בתחילת החורף, במחירים זולים בהרבה, וכך גם בחברות התעופה האמריקניות.
כניסתה המתוכננת של ישראייר לקו מעלה אפוא שאלה מתבקשת: האם מדובר בבשורה אמיתית עבור הנוסעים, או רק בתוספת אפשרויות שאינה משנה בשלב זה את גובה ההוצאה? מצד אחד, הפעלת טיסות נוספות עשויה להעניק לציבור יותר אפשרויות בחירה ולחזק את התחרות. מצד שני, המחירים שפורסמו אינם מצביעים כרגע על שינוי משמעותי לטובת הכיס הישראלי.
עוד ב-
כזכור, בחודש שעבר אמר מנכ"ל ישראייר אורי סירקיס בראיון ל-ice כי ישראייר תתחיל לטוס כבר ימים ספורים לאחר קבלת האישור של הגופים האמריקנים, אלא שהאישור כבר התקבל לפני כשבועיים, והטיסה הראשונה המתוכננת היא רק בעוד למעלה משבוע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



