טלוויזיה

שחר חסון חושף בשידור: ''אני חתום על חצי מיליון שקל''

חסון אמר לרסקין לאחר שנשאל על העונה החדשה של הזמר במסכה: "אין שם שלא שלא הפיל אותי מהכיסא, במיוחד מי שהולך להיחשף היום. זה בן אדם שאתה מכיר היטב. אני לא יכול להגיד כלום מעבר לזה שהוא קם בבוקר וצופה בך, אני חתום על חצי מיליון שקלים"
מערכת ice |  1
הזמר במסכה 2025 (צילום מסך קשת 12)
בשידור חי בקשת 12, שופט הזמר במסכה שחר חסון, לא נשבר חרף השאלות של ניב רסקין והחברים באולפן תכנית הבוקר לגלות מי עוד מסתתרים מתחת למסכות המיוחדות בטח לקראת הפרק הערב (ראשון) בו מצפה הפתעה גדולה.
חסון אמר לרסקין לאחר שנשאל על העונה החדשה: "אין שם שלא שלא הפיל אותי מהכיסא, במיוחד מי שהולך להיחשף היום. זה בן אדם שאתה מכיר היטב. אני לא יכול להגיד כלום מעבר לזה שהוא קם בבוקר וצופה בך, אני חתום על חצי מיליון שקלים". 

עוד הוא סיפר: "מה שקורה עם השנים זה שאני מבין שאין לי עניין לגלות מי מאחורי המסכה אלא לשחק את המשחק. בא לי להטריף את צדי צרפתי החמוד ולהיות עם כל חברי הפאנל. אנשים לא יודעים אבל מה שבאמת קורה בתוכנית זה משתה הממתקים שמתחת לשולחן שלנו, אנחנו מנשנשים מפל פונדו עד השעות הקטנות של הלילה בצילומים".
מי שהצליח להפתיע את חסון ולשחרר ממנו חיוך הוא יוסף חדאד שחשף בפניו: "לפני כמה ימים הלכתי בפלורנטין בתל אביב, התקדמתי לעבר בחור שמזהה אותי ומתחיל לעשות לי תנועות. כשהתקרבתי אליו הוא אמר לי: 'יואו אח שלי, שחר חסון, נכון?'. אני לא יודע איך אנשים חושבים שאני דומה לך אבל זו מחמאה". חסון אמר לו שהוא צריך לעשות את החיקוי שלו אומר את השם של אמא שלו: ''שושיייי''
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אי אפשר לראות אותו
    דוד 05/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מבין מה רשת נותנת לשחר חסון במה, פשוט אי אפשר לראות אותו, כניראה שיש לו סוכן על שמצליח להשחיל אותו לתכניות
    סגור