טלוויזיה
גיא זוארץ נזכר בכאב: ''מרגיש אבא לא משהו לעומתו''
זוארץ כתב בפוסט המרגש שלו על אביו: ''צפיתי באח אתמול וסצינה אחת שם שדברה על יחסי אבא ובן מאוד ריגשה אותי וישר הביאה אלי את אבא שלי. אני מרגיש אבא לא משהו לעומתו אבל מקווה שמשהו ממנו ממשיך בתוכי משהו קטן שאני אולי מצליח גם להעביר לילדיי''
שנה חלפה מאז שאבא של גיא זוארץ, ניסים, הלך לעולמו. המגיש האהוב של רשת 13 הביע את צערו ואת הגעגוע אל האדם שהיה הקרוב אליו ביותר בפוסט מרגש שהעלה באינסטגרם עם תמונה של שניהם בימים מאושרים.
זוארץ כתב בפוסט המרגש שלו על אביו: ''צפיתי באח אתמול וסצינה אחת שם שדברה על יחסי אבא ובן מאוד ריגשה אותי וישר הביאה אלי את אבא שלי. אבא שלי נסים היה איש עבודה אמיתי מהבוקר עד הלילה ויחד עם זאת ידע גם להיות איש משפחה למופת ועבורי הוא תמיד היה שם. מה שתרם לקשר בינינו היה זה שהוא ליווה אותי בכל משחק כדורסל שלי בכל אימון מכיתה ג׳ ועד בכלל . תמיד דוחף ,מחזק ,מרים ,מעודד ,מרגיע אותי מהקהל כשהייתי משתגע ״תרגע גיאצ׳ו בלי עצבים״.
עוד הוא כתב בזכרון אחורה: ''לא הקשבתי ותמיד הייתי מקבל עבירה טכנית או שזורקים אותי מהגרש ואז היה מסתכל עלי בעניים הכי טובות בעולם ושואל ״למה״ !!?? אחרי כל משחק היינו נכנסים לאוטו שלו ונוסעים לתקווה לאכול לאפה עם לבבות ועמבה. וככה שנים על גבי שנים כשירדתי ממגרש הכדורסל ועליתי על במת התיאטרון הוא המשיך ללוות ולהיות חלק מרכזי מהחיים שלי. חושב ונזכר בכל הזמן היקר שלו וכמה הוא השקיע בי למרות שעבד מחמש בבוקר עד הלילה ובכל זאת תמיד אבל תמיד, לא יודע איך, הספיק להגיע לכל המשחקים והרגעים מצויד בשמחה באור ובשק מלא לחמניות לכל חברי לקבוצה''.
עוד ב-
לסיום הוא כתב בשבחו של אביו: ''איזה אבא נדיר היה לי איך זכיתי. אני מרגיש אבא לא משהו לעומתו אבל מקווה שמשהו ממנו ממשיך בתוכי משהו קטן שאני אולי מצליח גם להעביר לילדיי….בכל זאת גנטיקה אני יודע''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



