טלוויזיה
אייל שני וישראל אהרוני רבים בשידור: מה גרם לפיצוץ?
אהרוני תקף ועקץ את חברו לאחר שלא התרשם כמוהו ממנה: "זה שאתה צועק את זה, לא עושה את זה נכון. אנחנו מפסידים. אתם סתם קשוחים"
אחד הדיאלוגים המרעננים ביותר של מאסטר שף בעונות האחרונות, הוא זה שמתפתח בין ישראל אהרוני ואייל שני כמעט על כל מנה וכל סוגיה כשניכר כי הם לא מסכימים פעמים רבות ולא רואים עין בעין כמעט בכל סוגיה.
בפרק מחר (ראשון), באודישן של יקיר אלגר שוקרון, מאמן כושר בן 33, שניצח את הדו קרב הוא אמר: "כל הזמן העירו לי על המשקל. עף ברוח, שים אבנים בכיסים. קיסם שיניים, מקל של שירותים".
ניכר כי מי שהתרשם מהיכולות שלו היה השף ישראל אהרוני שהחמיא: "אני מאוד אוהב ירקות שורש. יש להם טעם אדמתי עז במלוא מובן המילה. כשאתה צולה בניגוד למתי שאתה מבשל אותו במים, אתה מוציא ממנו את המים ונותן לו טעם יותר מרוכז. החמאה החומה עם אגוזי הלוז וקרם הקולורבי, עושים מנה טובה. אני מחבב אותה מאוד ומעביר אותך".
אייל שני חשב אחרת לגמרי: "יש פה מן מרק גס. הוא גרגרי, לא מסונן מספיק, כבד וסמיך מידי. זה מאוד בסיסי המנה הזאת, זו התחלה של הבנה אבל יש עוד מרחק לסף שממנו מתחילה 'מאסטר שף'. אני לא מעביר אותך". שני טען: "חשבתי שתאהב את זה. אני התייחסתי בעיקר לירקות, לקחתי אותם עם טיפה מהקרם וזה אחלה ביס".
עוד ב-
שני ניסה להבהיר בפני המשתתף וגם מול הקולגה: "הצלחת כולה קרם, זה אומר שזה הנושא. חומרים בצלחת זה כמו אותיות בספר, אלו מילים שמסבירות לך". אהרוני תקף ועקץ: "זה שאתה צועק את זה, לא עושה את זה נכון. אנחנו מפסידים. אתם סתם קשוחים"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חיים כהן המקצועי ביותראורה 09/2025/15הגב לתגובה זו0 0לדעתי האיש הכי מקצועי מתוך הארבעה הוא חיים כהן הוא השף הכי מקצועי והכי טוב והכי פחות מתנשא ועניו ואחריו הוא אהרוני אבל לגבי חיים יש לכך קבלות וכל העם אוהב אותו בלי יוצא מין הכלל ומתחברים אליו כל העםסגור



