טלוויזיה
עומרי כספי נחשף: מדוע סירב להצעה מפתה מקשת 12?
שני כספי, זוגתו של כוכב ה-NBA הישראלי הראשון עומרי כספי סיפרה כי הוצע לבעלה להשתתף בריאליטי אך הוא השיב בשלילה והתשובה תשאיר גם אתכם בהלם: ''מסוג הדברים של איך לא חשבתי על זה קודם?''
לאחר שטל מורד, אחד מהכוכבים הגדולים שיצאו מתוכנית הריאליטי "הישרדות" התראיין לערן סויסה בפודקאסט שלו ב'פוריל' וחשף כי היה בינו לבין סנה סוקול, הרקדנית שלו במהלך העונה שהשתתף ב'רוקדים עם כוכבים' בקשת 12, רומן שהסתיים לאחר הצילומים, שקשור יותר ל"קרבה פיזית". כנראה שזו בדיוק הסיבה שכוכבים אחרים לא הגיעו לתכנית.
כוכבת הרשת ליאל אלי, הייתה בין המגיבות לדברים של מורד והיא חשפה שיחה עם שני כספי, זוגתו של כוכב ה-NBA הישראלי הראשון עומרי כספי. לדבריה הוצע לבעלה להשתתף בריאליטי אך הוא השיב בשלילה והתשובה תשאיר גם אתכם בהלם.
שני כספי סיפרה בין היתר: "שתדעי לך שהציעו לעומרי פעם. הוא שאל אותי מה דעתך על רוקדים עם כוכבים? אמרתי מגניב למה לא למרות שאתה לא יודע לזוז. הוא שאל אותי 'את סבבה עם זה שמישהי תיגע בי, אני בה ונהיה שעות על גבי שעות יחד? מסוג הדברים של איך לא חשבתי על זה קודם?''.
עוד ב-
כזכור עוד במהלך הראיון מורד נשאל האם אי פעם הוא נבגד במהלך מערכת יחסים זוגית וחשף: "לא. לי היה משהו בגיל הטיפש עשרה שהתנשקתי עם מישהי כשהייתי בקשר עם מישהי אחרת, בכיתה י'. זה משהו שקרה פעם ומאז לא". חומר למחשבה כנראה
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



