טלוויזיה

הפטריוטים יוצאים לדרך חדשה: נתניהו מצטרף לערוץ 14

ראש הממשלה בנימין נתניהו יתראיין לראשונה אחרי סיום המלחמה בתכנית בערוץ 14. הפטריוטים יארחו בצד האמנותי את הזמר האהוב עופר לוי ואת אחד האנשים המוכרים ביותר ממשפחות החטופים, צביקה מור, אביו של איתן מור שחזר משבי החמאס
דסק תקשורת | 
ינון מגל (צילום מסך ערוץ 14)
לראשונה מאז סיום המלחמה וההסכם עם חמאס, ראש הממשלה בנימין נתניהו יתראיין מחר (מוצ״ש) לתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 בהגשתו של יון מגל, אבל הוא ממש לא יהיה שם לבד. 
מלבד הראיון הנרחב עם ראש הממשלה, הפטריוטים יארחו בצד האמנותי את הזמר האהוב עופר לוי ואת אחד האנשים המוכרים ביותר ממשפחות החטופים, צביקה מור, אביו של איתן מור שחזר משבי החמאס שיגיע גם לאולפן החדש במוצ"ש ב-21:00.

אנקדוטה מעניינת היא שבמקביל לכך באותה השעה במוצאי שבת בסיום העצרת המרכזית של משפחות החטופים, ייערך ערב "שרים געגוע" בכיכר החטופים בהנחיית צליל בירן, בו ישירו יחד את השירים שנבחרו על ידי משפחות החטופים.
אגב, ינון מגל, מגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים", המשיך השבוע להפתיע את צופי ערוץ 14. במהלך המשדר, הכריז ינון מגל כי תוכנית הטלוויזיה צפויה לעבור שינוי מרענן: "מוצאי שבת, תשע בערב, האולפן החדש של האולפן. אולפן חדש, מיתוג חדש, הכל חדש. יהיו עוד הפתעות גדולות בעזרת השם. כולכם מוזמנים, מוצאי שבת קודש, פרשת 'בראשית'".
 
הצהרתו של מגיש הטלוויזיה עוררה שמחה רבה בקרב הקהל שנכח באולפן והיא אף זכתה למחיאות כפיים סוערות. כזכור, בתחילת החודש הפקת התוכנית פרסמה סרטון ברשתות החברתיות, בו כוכבי "הפטריוטים" אשר סיפרו על הפרידה שהם צפויים לחוות בקרוב. מגיש התוכנית פרסם את סרטון הפרומו ברשת החברתית X, אשר בה כיכבו בין היתר איתמר פליישמן, גיא מרוז, עירית לינור ויותם זמרי. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה