טלוויזיה

רותם סלע חושפת את האקס: "חזר בתשובה, הוא דוס"

המנחה רותם סלע משתפת ב"הכוכב הבא לאירוויזיון" על חוויות העבר עם האקסים שלה, מספרת על האקס שחזר בתשובה וגם על האקס מכיתה ה' שהשאיר לה מכתב רומנטי
מערכת ice | 
רותם סלע (צילום אלון שפרנסקי)
מנחת "הכוכב הבא של ישראל לאירוויזיון" רותם סלע, הזכירה בתוכנית האחרונה את חוויות העבר שלה עם בני זוג קודמים. היא סיפרה לאסי עזר על אחד האקסים שלה, "הוא חזר בתשובה אחרי שנפרדנו. היום הוא דוס, הוא גר בצפת והוא סופר סת"ם", חשפה.
בנוסף, סלע נזכרה באקס נוסף מהתקופה של כיתה ה', אותו היא עזבה כילדה, וציינה כי עד היום הוא נחשב לחתיך ושהוא השאיר לה מכתב עם השיר של אביב גפן "מלאך". "עומרי, איפה אתה נשמה? תיצור קשר", פנתה למצלמה.
גם אסי עזר ניצל את ההזדמנות וסיפר על חוויה מהעבר עם אקסית: "יש לי אקסית שנסעתי אליה הביתה עם פרחים כשהיא עזבה אותי. היא אמרה לי, 'אני לא רוצה את הפרחים האלה ואני גם לא רוצה שתיכנס לכאן'".
ולא מעט צפו בוידויים האלה, שכן קשת 12 המשיכה את ההובלה המרשימה שלה עם "הכוכב הבא לאירוויזיון" שרשם 17.3% רייטינג ומשך 427 אלף צופים - תוצאה מרשימה שמבססת את מעמד התוכנית כהצלחה הגדולה. הערב (ראשון) ישודר פרק נוסף של "הכוכב הבא".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה