טלוויזיה
טלטלה ב"חתונה ממבט ראשון": שלוש משתתפות טוענות שנאנסו
שלוש משתתפות בתוכנית חתונה ממבט ראשון טוענות כי הותקפו מינית על ידי הגברים ששודכו להן. בעקבות תחקיר חדש, כל הפרקים הוסרו משירותי הסטרימינג
תוכנית הריאליטי "חתונה ממבט ראשון" מציבה זוגות חדשים בפני אתגר שבו הם נאלצים לסובב את כל חייהם סביב בן זוג חדש שהם אינם מכירים. השידוכים נעשים על בסיס רשימת מבחני התאמה, וכאשר לא נעשות הבדיקות הראויות לליהוקים – זה עלול להיגמר באסון..
הרשת סוערת לאחר שנודע כי בתוכנית "חתונה ממבט ראשון" בבריטניה, שלוש משתתפות טוענות כי נאנסו או הותקפו מינית על ידי הגברים ששודכו להן בתוכנית, כך לפי תחקיר שערך ה-BBC במסגרת תוכנית תחקירים Panorama.
בערוץ 4, שבו משודרת התוכנית, הוציאו הודעה רשמית לאחר התחקיר כי הרשת החלה לעשות בדיקות של האירוע באופן חיצוני וכי הסירו את פרקי התוכנית משירותי הסטרימינג של הערוץ. בינתיים הביקורות המשיכו להגיע מידי הצופים המודאגים, שהזדעזעו לשמוע מה התרחש מאחורי הקלעים של התוכנית האהובה.
אחת הנשים טענה כי בן זוגה לתוכנית היה מתפרץ באלימות מאחורי המצלמות, והמין ביניהם הפך במהרה לאלים, ללא יכולת שלה לעצור אותו. המשתתפת דיווחה כי פחדה לדווח עליו בעקבות איומים חריגים שהופנו כלפיה. "הוא אמר שאם אספר למישהו מה קרה, הוא ידאג שמישהו ישפוך עליי חומצה". למרות שעורכי דינו של הגבר טוענים כי הכל נעשה בהסכמה, המתמודדת סיפרה על הלילה שהתרחש, וטענה כי: "היינו בדירה שלנו, על הספה, והוא ניסה לקיים איתי יחסי מין. ואני כל הזמן אמרתי לא, שאני לא רוצה לעשות את זה. אבל הוא המשיך להגיד, 'את לא יכולה להגיד לא, את אשתי'. והוא פשוט עשה את זה בכל מקרה".
עוד ב-
מתמודדת נוספת טוענת כי נכנסה להריון מבן זוגה לתוכנית ללא רצונה ונאלצה לעבור הפלה, תהליך שהיה לדבריה "קשה מאוד". המתמודדת השלישית טענה כי כשעברה לגור עם בן זוגה בתונית, המשיך לקיים איתה יחסי מין גם כשאמרה "לא", וסיפרה על האירוע. "עד אותו רגע כבר פשוט ויתרתי, ולא רציתי שהוא יכעס עליי כשהמצלמות יידלקו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



