טלוויזיה

שיר טרן מגיבה לסערת החרם בתוכנית: "לא רציתי לסתור את אלעד"

כוכבת "פאוור קאפל" מגיבה לראשונה לטענות הבריונות במשימה שהסעירה את הצופים, מתוודה על מה שהתרחש כשכבו המצלמות וסוגרת חשבון עם הזוג החזק של התוכנית
שיר טרן (צילום צילום מסך רשת 13)

כוכבת הריאליטי ויוצרת התוכן שיר טרן מגיבה לראשונה, בסרטון שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, לפרק השנוי במחלוקת ששודר אתמול (שלישי) בתוכנית "פאוור קאפל".

הפרק המדובר הסעיר את הרשתות החברתיות לאחר שחלק מהזוגות החליטו להעמיס על רונן נוף ושרון חזיז את כמות החפצים הגדולה ביותר, במטרה להכשיל אותם במשימה. צופי התוכנית לא עברו על כך בשתיקה, וטענו כי ההתנהגות כלפי הזוג הייתה בריונית ועודדה תרבות של חרם בזמן שצעירים צופים בתוכנית.
 

כידוע, מתח רב נבנה לאורך התוכנית והגיע לשיאו בהדחתם של שרון ורונן בפרק האחרון, בעקבות תיקו שנוצר בינם לבין אורי ואנה. עם זאת, השיח אתמול לא התמקד רק בהדחה עצמה, אלא בעיקר באירועים שקדמו לה. שרון ורונן ספגו אש ממספר משתתפים, ובפרט מזוג דומיננטי בתוכנית, מה שיצר אצל הצופים תחושה של התאגדות כוחנית ומיותרת נגדם.
 

לאור הביקורת הציבורית על חלקה במהלך, בחרה טרן להתייחס לנושא: "אני מתביישת שנגררתי אחרי אסי ועדי... שמחה שראו את הפנים האמיתיות שלהם", הבהירה. לדבריה, התנצלות אינה פוגעת בכבודה, והיא מעולם לא הייתה שלמה עם ההחלטה לפעול נגד רונן במשימה. טרן הוסיפה כי היא לוקחת אחריות מלאה על התנהגותה, וציינה שכבר במהלך צילומי התוכנית וגם לאחר שהמצלמות כבו, היא חשה צורך להתנצל בפני הזוג הפגוע.
 

מתוך עמוד האינסטגרם של shirtaran

"נקלעתי ללחץ חברתי", הסבירה טרן, והדגישה כי למרות שבדרך כלל אינה מהססת לעמוד על שלה, באותו הרגע בחרה לגבות את בן זוגה: "לא רציתי לסתור את אלעד". עוד שיתפה, כי גם לאחר שפעלה יחד עם המהלך שהובילו עדי ואסי בוזגלו, היא ואלעד לא יצאו נשכרים מפערי הכוחות שנוצרו: "השתמשו בי ובאלעד, ושנייה אחרי זה העיפו אותנו".

 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה