טלוויזיה
כוכבת "דה וויס" כבשה את המסך: כחצי מיליון האזנות בשבועיים בלבד
העונה החדשה של דה וויס שנחתה ברשת 13 לאחר 7 שנים, נפתחה בסערה של ממש עם קולות מיוחדים ומבטיחים. אחד השמות שכבר הצליחו לכבוש את כל הפלטפורמות היא רננה חובב
שבע שנים אחרי שהמסך ירד על העונה החמישית שלה, "דה וויס" (The Voice) חזרה לפני כשבועיים למסך של רשת 13 עם פאנל שופטים מהדרגה הגבוהה ביותר בישראל: עידן רייכל, נועה קירל, עדן בן זקן וסטטיק.
כבר בפרק הבכורה, נחשפנו לקולות מיוחדים שיכולים להבטיח את מקומם במוזיקה הישראלית. אחת הכוכבות המפתיעות של העונה, היא רננה חובב בת ה-22. חובב השתחררה משירות במג"ב רק לפני כשנה, גדלה במשפחה מוזיקלית, ובגיל 17 גילתה כי היא יודעת לשיר.
בביצוע הבלתי נשכח שלה באודישן ל"דה וויס" היא בחרה לשיר את "ניקח לנו יום" של הזמר הענק, שלמה ארצי. השופטים לא היו מוכנים למה שעומד לבוא וכולם כולל כולם לחצו על הכפתור והסתובבו לקבל את פניה של חובב. לבסוף, לאחר מאבק בין השופטים, חובב בחרה ברייכל כמנטור.
מאז, הביצוע שלה הפך לסנסציה של ממש, וכבש את כל הפלטפורמות. על פי הנתונים שנחשפים ברשת 13, הביצוע של רננה ל"ניקח לנו יום" זכה עד כה ל-13 אלף האזנות באפל מיוזיק ול-30 אלף האזנות בספוטיפיי. גם את יוטיוב היא הצליחה לכבוש כשהאודישן המלא שלה זכה ל-225 אלף צפיות, בעוד הביצוע עצמו נצפה 125 אלף פעמים.
זה לא נגמר פה. בשבוע שעבר הביצוע המרגש שלה זכה להיכנס למצעד השירים המחופשים ביותר באפליקציית "שאזאם" (Shazam) לזיהוי שירים, המציג את 200 השירים המחופשים ביותר בישראל.
עוד ב-
כזכור, בתום הביצוע, אביה של רננה, אלישע חובב, חזן במקצועו, עלה אף הוא לבמה, וביחד הם נתנו ביצוע מרגש באווירת המסורת היהודית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



