טלוויזיה
15 ימים לפני הבחירות: בנימין נתניהו יגיע ל"הפטריוטים"
בעוד פחות משלושה שבועות ישראל תצא לקלפיות, ראש הממשלה בנימין נתניהו מגיע הערב לערוץ 14 לראיון מיוחד, כך הודיע מגיש "הפטריוטים" ינון מגל בחשבון ה-X שלו
ב-27 באוקטובר מדינת ישראל תצא לבחור. בישורת האחרונה, המועמדים לכנסת יוצאים לרחובות ישראל ומגיעים לתכניות טלוויזיה ופודקאסטים שונים במטרה לשכנע את הציבור להצביע דווקא להם.
מגיש "הפטריוטים", ינון מגל הודיע בחשבון ה-X שלו כי ראש הממשלה המכהן, בנימין נתניהו יגיע הערב (שני) אל ערוץ 14 לראיון מיוחד.

צילום מסך מתוך רשת X
כזכור, לאחרונה נתניהו הגיע לפודקאסט "המוג'ו" של הסטנאדפיסט בן בן ברוך ובו הם שוחחו על המצב בישראל בדרך ההומוריסטית המאפיינת את הפודקאסט. ביבי התייחס למצב במדינה מאז טבח ה-7 באוקטובר שהתרחשה במהלך תקופת כהונתו: "אני חושב שתסתכל איפה היינו בשבעה באוקטובר ותסתכל איפה אנחנו היום. אנחנו המעצמה הכי חזקה במזרח התיכון", הבהיר. "ישראל מעולם לא הייתה חזקה כל כך, ואיראן מעולם לא הייתה חלשה כל כך", ציין.
את דבריו סיכם ראש הממשלה במסר של אופטימיות: "אז נכון, יש לנו אתגרים, במיוחד באנטישמיות - הגל העולמי הזה ששוטף אותנו, וששוטף אותנו כבר במעגלים כבר אלפי שנים. אבל היום יש לנו מדינה, יש לנו צבא, יש לנו יכולת להגן על עצמנו בכוחות עצמנו, עם הגיבורים שלנו והגיבורות. ואני כן, אני מלא אופטימיות".
בינתיים, סקר הבחירות האחרון שפורסם אתמול בכאן חדשות מחזק את גוש נתניהו שמתחזק ב-2 מנדטים לעומת הסקר הקודם ומגיע ל-53, בעוד גוש איזנקוט יורד ל-50 מנדטים.
עוד עולה מנתוני הסקר של חדשות כאן 11, לפי הסקר כי הליכוד מאבד מנדט אחד ועומד על 20 מנדטים, בעוד מפלגת ישר! בראשות גדי איזנקוט יורדת במנדט ל-22. מפלגת ביחד של נפתלי בנט שומרת על 12 מנדטים, והדמוקרטים נותרים עם 8. עוצמה יהודית מתחזקת במנדט ל-9, ואילו הציונות הדתית וזהות יורדת מ-6 ל-5 מנדטים.
עוד ב-
בסקר מנדטים שפורסם ב-7 באוקטובר בערוץ 14 שאליו יגיע הערב, מפלגת הליכוד שומרת על מעמדה כמפלגה הגדולה ביותר אך יורדת במנדט ל-31 מנדטים. במקום השני מתחזקת מפלגת "ישר" בראשות גדי איזנקוט, שעולה בשני מנדטים ומגיעה ל-23 מנדטים. ש"ס בראשות אריה דרעי נותרת יציבה על 10 מנדטים, ומפלגת "הדמוקרטים" בראשות יאיר גולן שומרת על 9 מנדטים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



