טלוויזיה

ערוץ i24NEWS: "כשכולם הולכים מכות, אנחנו עושים חדשות"

לקראת הבחירות שייערכו ב-27 באוקטובר, ערוץ i24NEWS פרסם סרטון שנוצר באמצעות בינה מלאכותית ובו נתניהו, בנט, איזנקוט ושורת פוליטיקאים נוספים מתקוטטים בבריכה - עם עקיצה למתחרים
מערכת ice | 
i24NEWS (צילום i24NEWS)
בעוד כשבועיים בדיוק, ב-27 באוקטובר, מדינת ישראל תצא להצביע לבחירות בכנסת. מערכת הבחירות הנוכחית נחשבת לאחת ממערכות הבחירות המתוחות ביותר בעקבות שלוש השנים האחרונות מאז טבח ה-7 באוקטובר. 
ערוץ i24NEWS המשודר בערוץ 15 בשלט החליט לעקוץ את המתחרים העיקריים על השלט והוציאו לרשתות החברתיות שנעשה על ידי בינה מלאכותית בו נראים המועמדים לכנסת, ראש הממשלה המכהן, בנימין נתניהו, גדי איזנקוט, נפתלי בנט, איתמר בן גביר, אביגדור ליברמן, יאיר לפיד, יאיר גולן, בצלאל סמוטריץ' וטלי גוטליב הולכים מכות בבריכה. "כשכולם הולכים מכות, אנחנו עושים חדשות", נכתב על גבי הסרטון.
צפו:
 
i24NEWS

כזכור, בחודש שעבר הערוץ יצא בקמפיין חדש שמציג אותו כ"ערוץ החדשות היחיד בישראל": ללא תכניות ריאליטי, בישול או בידור, אלא עם דגש על חדשות ואקטואליה. במסגרת הקמפיין, שהושק עלה סרט פרומו בהשתתפות מגישי ועיתונאי הערוץ, לצד פעילות רחבה בדיגיטל, ברשתות החברתיות ובשלטי חוצות ברחבי הארץ. במרכז המהלך עומדת הטענה כי במהלך מערכת הבחירות הגיעו ל-i24NEWS מתמודדים ונציגים מכל קצוות המפה הפוליטית, וכי מדובר בערוץ שעוסק בחדשות בלבד.
בפרומו מציגים אנשי הערוץ את ההבדל בין i24NEWS לבין ערוצי הטלוויזיה האחרים: "אצלנו לא תראו תוכניות בישול, לא תראו אנשים בוכים לאח הגדול שלהם, לא תראו חתונות נוצצות, או פרידות כואבות. לא נספר לכם מי הודח, או מי רב עם מי בוילה". בהמשך הסרטון מדגישים ב-i24NEWS את מגוון המרואיינים הפוליטיים שהופיעו בערוץ: "אצלנו תראו רק את האנשים שבאמת קובעים מה יקרה כאן: גם את ביבי, גם את איזנקוט, גם את בנט, גם את ליברמן, גם את בן גביר וגם את יאיר גולן".
ערוץ i24NEWS הושק ביוני 2024, עם לוח שידורים המוקדש למהדורות חדשות ולתוכניות אקטואליה. מאז עלה לאוויר, מתראיינים בו באופן קבוע ראשי מפלגות, חברי כנסת ונציגים ממגוון הקשת הפוליטית.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה