הילה קורח וליאת הר לב בקמפיין לבנק הפועלים | דירוג הפרסומות הטובות
בנק הפועלים משיק את "דן" - העוזר הפיננסי החדש באפליקציית ניהול חשבון הבנק. הפיצ'ר החדש נועד לסייע למשתמשים בהתנהלותם הכלכלית. במקביל, הבנק מציג לראווה את שתי הפרזנטוריות החדשות שלו - הילה קורח וליאת הר לב | דירוג הפרסומות של השבוע
לאחר עבודה משותפת בת 4 שנים עם השחקן עמוס תמם, בנק הפועלים מציג לראווה שתי פרזנטוריות חדשות ומכריז על מהפכה בשירות. הבנק הוותיק בחר בעיתונאית ומגישת חדשות 13 לשעבר הילה קורח ובשחקנית ליאת הר לב לשמש כפרזנטוריות החדשות שלו.
בקמפיין החדש שפורסם לאחרונה במדיה החברתית ובערוצי הטלוויזיה, ליאת הר לב מגלמת את אירנה, אחת הדמויות האייקוניות של סדרת המערכונים "ארץ נהדרת". בשיח שהשתיים מנהלות, מספרת הילה קורח על "דן"- העוזר הפיננסי החדש שלה מבית בנק הפועלים. על הקמפיין היצירתי ומלא ההומור, אחראי משרד הפרסום "גיתם BBDO".
מדובר בפיצ'ר חדש ומיוחד באפליקציית ניהול חשבון הבנק של פועלים, שנוצר בכדי לסייע להתנהלות הכלכלית של הלקוחות. העוזר הפיננסי לא ימתין לפנייה מצד הלקוח אלא הוא ייזום תובנות, יעדכן בהתפתחויות בחשבון הבנק, יעדכן על סכום כסף נכבד ששוכב זמן מה בעו"ש, יתריע על חיובים כפולים ותנועות חריגות. מלבד זאת, הפיצ'ר החדש יעדכן על עלייה במחירי מנויים של הלקוח, יציע דרכים לחיסכון כגון התאמת מועד חיוב כרטיס האשראי למשכורת וכו'.
לצד הבשורה המרעננת והחשובה שמציג בנק הפועלים עבור קהל לקוחותיו, הגוף הפיננסי משיק שפה תקשורתית חדשה, שאותה מובילות שתי נשים אהובות ומצליחות בישראל. הבחירה בקורח, מגישת חדשות 13 לשעבר, נועדה לתרום לשיפור תדמית בנק הפועלים ולהציגו כגוף פיננסי שמזוהה עם ערכים של אמינות, מקצועיות וסמכותיות.
השחקנית והקומיקאית ליאת הר לב, כוכבת "ארץ נהדרת", נבחרה לככב בקמפיין של בנק הפועלים, לצורך תרומתה ליצירת תחושות של הזדהות, סימפטיה וקרבה לחברה הישראלית הוותיקה.
דבר המשרד זה לא דבר טריוויאלי להחליף שפה של מותג בסדר גודל כמו בנק הפועלים, בטח לא כשיש למותג שפה מזוהה שעושה עבודה טובה כבר שנים. כשבנק הפועלים משנה מהיסוד את מערכת היחסים בין לקוח לבנק, חייבים מהלך תקשורתי עם אימפקט גבוה, כזה שיעביר את גודל הבשורה.
ממערכת היחסים הפאסיבית שהתרגלנו לקבל מהבנקים (שבה הבנק רק מאפשר ללקוח לפנות ולקבל שירות) למערכת יחסים פרואקטיבית שבה הבנק יוזם אינטראקציות מול הלקוח. לקוחות הבנקאות היוזמת, שמקבלים מידע, ידע והמלצות, פתאום יודעים ומסוגלים להתמודד טוב יותר עם האספקטים הפיננסיים של חייהם. הבנק היוזם מעצים אותם. לבריפים מהסוג הזה יש רק דרך אחת לגשת, תחת מנטרה ברורה שאומרת ש-good enough is never good enough. זה היה המשפט שהוביל אותנו לאורך כל הדרך.
האתגר (או הפיצוח) הכי גדול בפרויקט? בקטגוריה הכי תחרותית שיש (בטח תקשורתית), האתגר היה איך מצד אחד לשמור על המובילות, הממלכתיות והפאסון של מותג על כמו בנק הפועלים אבל מצד שני להביא שפה דיסרפטיבית, כזו שלא רק שוברת את סף האדישות של הצופים – אלא בעלת פוטנציאל להיות שפה שתוביל את הפועלים במשך שנים. שפה שתעביר לישראלים בצורה הכי חדה וברורה את הבשורה שיש בנקאות מסוג חדש בשכונה והיא נמצאת בפועלים - הבנקאות היוזמת.
משפט קאלט שנתפס במהלך ההפקה? "איזה פושפושון".
מה הדבר שזרם הכי בקלות? הכימיה המטורפת בין ליאת והילה, זה כותב את עצמו.
דבר הבמאי 10 שנים מאז הפעם האחרונה שעבדתי עם ליאת הר לב בפרלמנט וזה כיף גדול לחזור ולשתף פעולה עם השחקנית הכי מצחיקה בישראל. הזוגיות החדשה עם הילה קורח מוכיחה את עצמה מהפריים הראשון.
קרדיטים צוות השיווק בבנק הפועלים - יגאל ברקת, אודט אוחנה, דניאל טדניר, אפרת כהן, יובל יצחקי, רותם מנצור, שני פלאח, הדר חלילי וכן הצוותים במחלקות השונות. מנכ״ל קבוצת גיתם: עדו הר טוב מנכ״ל פרסום גיתם: ליאור טנר סמנכ״לית לקוחות: אורית שצברג מנהלת לקוחות: סתיו שרוני סופרוויזרית: רומי טוכמן תקציבאית: איזבל פראיירמן, עדי גוטפריד סמנכ״ל קריאייטיב: רון ליטני סמנכ"לית קריאייטיב: איה בכור ארט: חובב סדן, יבגני אוטקין, עדי זיו קופי: תום ליבשיץ, רון מינס, הראל ליבנה הפקה: רועי תורג׳מן, רון עופר סמנכ״ל אסטרטגיה: ניר דואר פלנר: אריאל מורחובסקי מנהל סטודיו גיתם: שגיא ויינשטיין סטודיו גיתם: אריאל ויטקון, אורלי אללוף עיבוד לג׳ינגל: עמרי בר חברת הפקה: מיאלמה ארט דירקטור: מיכאל ששון בימאי: אסף הראל עורך: שי אפלברג צלם: רומן לינצקי סאונד: סידני טולדנו פוסט: WAY ייצוג 1 ניב עשת
במהלך השבוע, נחשפו הצופים בישראל למגוון רחב של פרסומות במדיה החברתית, בערוצי הטלוויזיה ובתחנות הרדיו. בנק One Zero ממשיך למשוך את תשומת ליבם של הצופים באמצעות פרסומות שמדברות לקהל בגובה העיניים ומכריזות על שירות נגיש יותר ביחס למתחרות בשוק. בקמפיין החדש, הזמר גלעד כהנא, סולן להקת "ג'ירפות" המשמש כפרזנטור של הבנק, מספר על הכרטיס המיוחד שעמו לא תדרשו לשלם עמלות מט"ח בחו"ל.
בנק One Zero מציע הטבה מיוחדת למצטרפים: 100 דולר מתנה לקניות בחו"ל. על פי התנאים, מדובר ב-0% עמלות מט"ח, למעט משיכת מט"ח במזומן. ההטבה תקפה למצטרפים החדשים לבנק במסלולי One עד ל-15 באוגוסט. על הקמפיין החדש של הבנק, אחראי, סוכנות הפרסום Pressman-Baruch.
הפרסומת החדשה של יד מרדכי, העוסקת בייצור ושיווק מוצרי מזון מהטבע, משכה את תשומת ליבם של צופים רבים במהלך השבוע. הקמפיין, שלווה עם השיר "על הדבש ועל העוקץ" של המשוררת נעמי שמר ז"ל, מספר את סיפורו של המותג הישראלי שעושה לילות כימים על מנת לספק את הסחורה הטובה והאיכותית ביותר עבור אזרחי ישראל.
בקמפיין, שעליו אחראי משרד הפרסום BBR Saatchi & Saatchi, כיכב בלוגר האוכל קובי אדרי. ברשת החברתית אינסטגרם עוקבים אחר בלוגר האוכל 465 אלף משתמשים ואילו בטיקטוק 499.3 אלף איש.
בפרסומת המוסיקלית והמרגשת, יד מרדכי מציג בגאווה את העובדים האחראים על איכות המוצרים המגיעים למדף בסופרמרקטים. בין העובדים שכיכבו בקמפיין, ניתן היה להבחין בכוורנים, מלקטים הפועלים בקטיף הזיתים ועובדי אספקה.