שיווק ופרסום

גלית גוטמן עברה מהפך חיצוני אחרי עשרות שנים: "תזכורת למי שאני"

אייקון הסטייל ואשת הטלוויזיה האהובה החליטה להיפרד מהמראה המזוהה עמה כל כך לטובת שינוי חיצוני קיצוני, ומסבירה כעת מה עומד מאחורי המהלך המדובר שהסעיר את הרשת

גלית גוטמן (צילום אייל נבו)
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, ייחשף השבוע המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז.
במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה – צבע נעוריה.
גלית גוטמן מציגה לוק חדש-ישן (צילום: אייל נבו)
הקמפיין שצפוי לעלות בזירות הדיגיטליות וברשתות החברתיות, לצד נוכחות בנקודות המכירה ובשילוט דיגיטלי, תחת הסלוגן: ״גלי מחדש את הגוון שלך״. באמצעות הסלוגן מבקש המותג להזכיר לנשים כי שינוי בגוון השיער יכול להיות דרך לביטוי עצמי, להתחדשות ולחיבור מחודש לעצמן - וכי גם בתוך שגרת חיים עמוסה ניתן ליהנות מצביעת שיער איכותית ונוחה בבית, בלי להתפשר על התוצאה.
גוטמן, המזוהה במשך עשרות שנים עם אלגנטיות, נשיות, ביטחון עצמי וסטייל על־ זמני, עושה במסגרת הקמפיין צעד אישי ומפתיע. לדבריה, הבחירה לחזור לחום נולדה מתוך רצון להתרענן ולהתחבר מחדש למראה הטבעי והאותנטי שלה.
​אקסלנס קרם, צבע השיער המטפח של לוריאל פריז, מועשר בחומצה היאלורונית ומציע שגרת צביעה מלאה הכוללת קרם צבע מגן, שמפו מטפח בעל pH עדין לשימוש לאחר הצביעה ומסכת הזנה המועשרת בחומצה היאלורונית. הפורמולה מעניקה עד 100% כיסוי לשיער לבן ומותירה את השיער במראה מטופח ומלא ברק.
גלית גוטמן מציגה לוק חדש-ישן (צילום: אייל נבו)

גלית גוטמן מסרה: ״הרגשתי שהגיע הזמן לשינוי שמרגיש נכון מבפנים. לחזור לגוון החום של פעם זה בעצם לחזור לגרסה הכי טבעית ואמיתית של עצמי. תזכורת למי שאני באמת".
על הבחירה לצבוע את שיערה בבית הוסיפה גוטמן: ״עם לוח זמנים צפוף ועמוס כמו שלי, אקסלנס קרם נתן לי את הפתרון המושלם – תוצאה מצוינת ומטופחת, בלי לצאת מהבית ובלי להתפשר על שגרת היום ־יום שלי״, והוסיפה: ״זו הפעם הראשונה שאני משנה את המראה שלי על סט צילומים, והייתה בכך גם התרגשות וגם סקרנות. בסופו של דבר, זו הייתה עבורי תזכורת לכך שלפעמים דווקא חזרה לשורשים היא הדרך הטובה ביותר להתחדש״.
גלית גוטמן מציגה לוק חדש-ישן (צילום: אייל נבו)
נטע קרצו־נייגר, מנהלת התקשורת והמשפיענים של לוריאל פריז בישראל, מסרה: ״גלית היא הבחירה הטבעית עבור אקסלנס קרם. היא מגלמת ביטחון עצמי, אותנטיות ונשיות מודרנית - ערכים המלווים את לוריאל פריז בכל העולם. באמצעות הקמפיין אנחנו מבקשים להזכיר לנשים שגם בתוך שגרת חיים עמוסה אפשר ליהנות מצבע שיער מטופח, מתוצאה איכותית ומנוחות מקסימלית בבית״.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה