שיווק ופרסום

פרסום חוצות: לביא מדיה משיקה 5 קירות חדשים בתל אביב, רעננה וחיפה

חברת החוצות חתמה על 5 זיכיונות חדשים. היקר מביניהם הוא ברעננה שם הושק קיר בגודל 250 מטר בזיכיון שנאמד בכחצי מיליון שקלים
משה בנימין |  5
לביא מדיה. רעננה (צילום יח"צ)
חברת החוצות לביא מדיה בבעלותו של גבי לביא חתמה בשבועות האחרונים על 5 זיכיונות חדשים לקירות פרסום ברחבי הארץ. הקירות ממוקמים בתל אביב, רעננה והצ'ק פוסט בחיפה. 
3 מהקירות החדשים של לביא מדיה הם בתל אביב: בציר לוי אשכול בצפון תל אביב, ציר משה סנה מול מסעדת 206 וברחוב הרכבת 70 בעליה ממחלף לה גרדיה. הקיר בלוי אשכול ממוקם על סניין בשיפוץ ויעמוד שם למשך כשנה. הזכיון נאמד בכ-300 אלף שקל. בציר משה סנה מול מסעדת 206, הוקם קיר בגודל 200 מטר על בניין תחת היתר בניה, השלט יעמוד לתקופה של שנה וחצי בזיכיון בשווי של כ-400 אלף שקלים. הקיר ברחוב הרכבת הוא בגודל של כ-150 מטר, על בניין תחת היתר שיפוץ. בזכיון שנאמד בכ-250 אלף שקלים. 
ברחוב אחוזה פינת בן גוריון רעננה, הושק קיר בגודל 250 מטר על בניין תחת היתר בניה. השלט יעמוד לתקופה של שנה וחצי, בזיכיון שנאמד בכחצי מיליון שקל. הלקוח הראשון שעלה בפרסום על קיר זה הוא מותג הרכב לקסוס לתקופה של חודש ימים בקמפיין שוויו נאמד בכ-100 אלף שקלים. בחיפה, בלב צומת הציק פוסט, על בית יעף הושק קיר בגודל של 300 מטרים על גג בניין בזיכיון ל-5 שנים הנאמד בכ-240 אלף שקל. 
חברת החוצות לביא מדיה מתמחה בתחום הקירות ומחזיקה ברחבי הארץ למעלה מ-50 קירות במיקומים וגדלים שונים. כמו כן, החברה היא בעלת הזיכיון לפרסום בתחנות וברציפים של רכבת ישראל, מפעילה 20 אלף מסכי טלויזיה בפריסה ארצית בבתי מלון, מפרסמת על מתקני סונול בצירים ראשים ומפעילה מחלקת פרוייקטים שמבצעת עבודות מיתוג וגידור עבור קבלנים.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    מה קרה למיזם קופסאות הפיצה? (ל"ת)
    דומינו 03/2015/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    קירות חזקים ! (ל"ת)
    יובל 02/2015/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    גבי כמה שילמת על הכתבה?!? עלוב ביותר (ל"ת)
    עומר 02/2015/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    חיפה זה בזבוז של כסף (ל"ת)
    דני 02/2015/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    תיכנס
    גבי 02/2015/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יש לך שגיאת כתיב בכתבה שכתבת
    סגור