שיווק ופרסום

עוזב את ירושלים: עופר ברקוביץ' מצטרף ל"תקווה חדשה" של גדעון סער

חבר מועצת העיר ירושלים, עופר ברקוביץ', הצטרף אל מפלגת "תקווה חדשה" של גדעון סער, וצפוי להתמודד מטעמה בבחירות לכנסת. ברקוביץ' נותר על ספסלי האופוזיציה במועצת י-ם, מאז תבוסתו בבחירות על ראשות העיר, למשה לאון, שנתמך על ידי סער
אורן שטרנברג | 
גדעון סער ועופר ברקוביץ (צילום צילום מסך מתוך טוויטר של גדעון סער)
כיממה לפני המועד הסופי לסגירת הרשימות לבחירות לכנסת ה-24, הודיע יו"ר מפלגת "תקווה חדשה", גדעון סער, על שחקן חיזוק נוסף לרשימה - חבר מועצת העיר ירושלים, עופר ברקוביץ'.
לפני זמן קצר היום (רביעי) פרסם סער הודעה בה הוא מברך את ברקוביץ על הצטרפותו למפלגתו ומסר: "ברוך הבא לתקווה חדשה, עופר ברקוביץ׳". אמר סער והוסיף, "עופר, יו"ר תנועת 'התעוררות' בירושלים, הוא דוגמא למנהיגות צעירה שלוקחת אחריות ונאבקת על העתיד. הצטרפותו לתקווה חדשה משמעותית ומסמלת תקווה חדשה לדור הצעיר במדינה".
ברקוביץ' נבחר לראשונה למועצת העיר ירושלים בשנת 2008, מטעם תנועת "התעוררות", שהקים. בהמשך שימש כסגנו של ראש העיר לשעבר, ניר ברקת. בבחירות לרשויות המקומיות בשנת 2018, התמודד ברקוביץ' על תפקיד ראש העיר ירושלים והעפיל לסיבוב השני, אך הפסיד למשה לאון. יש לציין כי באותן בחירות, הביע גדעון סער תמיכה פומבית בלאון.  
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה