שיווק ופרסום

מפאודה לאלבר: ליאור רז בפרסומת החדשה לאלבר

חברת אלבר ומשרד הפרסום ראובני פרידן יוצאים בפרסומת חדשה עם הפרזנטור שלהם ליאור רז שכיכב בפאודה, הפרסומת תשדר מספר קטעים ברוח הומוריסטית שנודעו לתקשר את המוצר 

בן רז | 
מימין מנכ״ל אלבר אורן אלעזרא והשחקן ליאור רז (צילום ניר פקין)
ליאור רז, כוכב הסדרה פאודה, הצטלם השבוע לפרסומת חדשה של אלבר, חברת הרכב מקבוצת אלעזרא. במסגרת הצילומים השתתף ליאור רז בסצנות אקשן שכללו: חשיפה ראשונה בישראל של רכב האטלס היוקרתי מבית פולקסווגן, חטיפת דיקטטור באמצעות מסוק, גניבת מזוודה עם אורניום, ופעלולים שליאור רז כמובן ביצע בעצמו. התוצאה – בקרוב על המסכים.
אורן אלעזרא מנכ"ל אלבר: " אלבר ממשיכה להוביל את שוק הרכב הישראלי עם מגוון שירותים חדשים ודגש על איכות ומהירות בשירות. אני גאה להשיק את הקמפיין החדש תחת הכותרת הגעת נסעת. ליאור רז שמלווה את אלבר כפרזנטור בשנה וחצי האחרונות, מייצג בעיניי ערכים של מצוינות והוא בחירה טבעית להוביל את הקמפיין של חברת  אלבר".
 על הפקת צילומי הפרסומת הופקדה חברת קוקורזה הפקות, את הקמפיין מוביל משרד הפרסום ראובני פרידן. ניהול תיק לקוח: מנכ"ל זיו קורן, סמנכ"ל קריאטייב אבירם לוי, סמנכ"לית לקוחות שירי הייסר בן גור, קופירייטר רוי טמיר, ארט דיירקטור איל לבנון סופרוויזרית אילנה פייסחין, תקציבאית דניאל יפה, מנהל הפקה: איבונה קרוגליאק.
אודות החברה:
אלבר היא מהחברות הגדולות והוותיקות בענף הרכב (פועלת בתחום מאז 1994), עם נתח שוק המוערך בכ- 12%. החברה עוסקת בליסינג תפעולי לחברות, בהשכרת רכב לזמן קצר, במכירת כלי רכב ובהעמדת אשראי צרכני, בעיקר לרוכשי כלי רכב. פעילותה של החברה מתאפיינת ביציבות ובשמרנות לאורך שנים. לחברה צי רכבים של כ- 37 אלף כלי רכב, כ- 100  מרכזי שירות ומכירה בכל רחבי הארץ והיא מעסיקה כ- 1,600 עובדים. החל מ- 1 בספטמבר, 2017 החברה מייצגת באופן בלעדי בישראל את מותג ההשכרה Europcar. כמו כן מחזיקה החברה בחברת ממסי שרותי דרך וגרירה, הינה היבואן הבלעדי בישראל להפצת מותג הקטנועים הקוריאני "Daelim" ומותגי האופנועים "Harley Davidson" ו – Triuph"".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה