שיווק ופרסום
עומר אדם ויעל שלביה מדגמנים פורים ורואים 6:6 בקמפיין חדש
בני הזוג הגיעו מדובאי והצטלמו לקמפיין ראשון משותף למותג המשקפיים קאטליה מבית אופטיקנה - אינטרפרטציה בעיצובה של מעצבת התלבושות של "הזמר במסכה"
בני הזוג עומר אדם ויעל שלביה הגיעו ארצה מדובאי היישר אל הסטודיו של יניב אדרי, לצילומים למשקפי השמש של המותג קאטליה, לליין "קאטליה ארט" מבית אופטיקנה. הליין החדש הוא אינטרפרטציה בעיצובה של עדי טלז'ינסקי, מעצבת התלבושות בתוכנית "הזמר במסכה".
כפי שפורסם לאחרונה, יעל הצטרפה למשפחת אופטיקנה ותשמש כפרזנטורית מותג הבית קאטליה לצד בן זוגה שמשמש כפרזנטור כבר תקופה ארוכה. עומר ויעל עזבו לדובאי בתחילת השנה לתקופה בלתי מוגבלת, ואת מרבית זמנם מבלים בדירה בדובאי. עד היום אדם הגיע לארץ פעם אחת בביקור חשאי.
עדי אנה טלז'ינסקי היא מעצבת המשלבת טכנולוגיה, קראפט, אמנות ומדע בעבודותיה. היא נחשבת למעצבת האנימטרוניקס המובילה בישראל, ומועמדת בתחרות פרסי הטלוויזיה שתערך בסוף מרץ בקטגוריית עיצוב תלבושות לתוכנית "הזמר במסכה". פרויקט עיצוב משקפי השמש לחברת קאטלייה, הוא הפרויקט המסחרי הראשון שלה, עליו עבדה עם הצורפת רקפת מור.
עוד ב-
"כמי שרגילה לעבוד בקנה מידה גדול, היה לי אתגר נפלא לצלול לעולם של תכשיטים וצורפות לכבוד פורים", סיפרה טלז'ינסקי. "הקונספט העיצובי הוא משקפי תכשיט בהשראת דמויות מהטבע כמו חרקים ופרחים עם תוספת קטנה של דרמה לכבוד החג. אפשר לזהות בין ההשראות דמות של עכביש מרובה עיניים ומשובץ אבנים שחורות, סחלב אפרסקי מאורגנזה שקופה ופרח סביון מוזהב עם פרחי נוצות יען הזזות ברוח. הקולקציה עשויה ממתכות יקרות, בשילוב עורות וטקסטיל ומשובצות באבני סברובסקי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



